8 keer waarom ik Mirthe zo schattig vind

Dat Mirthe het leukste en liefste meisje van de hele wereld is, weten jullie natuurlijk allemaal. (Ja hier spreekt haar mama, mag ik? ;-)) Maar mochten jullie nog niet helemaal weten waarom, dan zijn hier acht redenen waarom ik Mirthe op dit moment zo super schattig vind:

  1. Het feit dat ze ons begint na te doen met klanken. Mama, papa, oma, dag, of hé. Ik vind dat zo ontzettend grappig.
  2. Ze zwaait! Dat is nieuw deze week. Als iemand zwaait en dag zegt zwaait ze terug. Of liever gezegd, wappert ze met haar handje. Echt zo ontzettend vertederend om te zien. Mirthe is zelf zo trots dat ze kan zwaaien, dat ze het niet alleen doet bij het weggaan, als reactie op iemand die naar haar zwaait. Maar ook als er iemand binnenkomt, of als iemand tegen haar gaat kletsen in de supermarkt.
  3. Ze probeert zich op te trekken en te gaan staan. Aan de salontafel en tegen de leuning van de bank. Ongelofelijk hoe snel die ontwikkeling nu ineens gaat zeg.
  4. Ze is helemaal gek van kiekeboe spelen. En ze vindt het ook heel leuk als wij dat doen. Maar soms is ze een beetje ‘lui’ of speelt ze vals. Ze dekt dan met één handje maar één oog af, of ze houdt wel beide handen voor haar gezicht, maar ze houdt ze bijvoorbeeld voor haar mond. Maar ze wil wel dat wij ‘Waar is Mirthe nou?’ zeggen, want dan trekt ze plotseling weer haar handjes voor haar gezicht vandaan en moet ze ontzettend lachen 😉
  5. Mirthe is helemaal weg van onze katten. Als ze binnen zijn kruipt ze er continu achteraan en wil ze ze aanraken. Gelukkig vinden de katten het allemaal best en zoeken ze gewoon een rustig plekje als ze geen zin meer hebben in al die aandacht.
  6. Ze kan zo lekker schaterlachen als we samen gek doen: een blokje op mijn hoofd wat er weer vanaf valt, of schudden met mijn haren. Een recept voor de slappe lach.
  7. Ze kan zo lief spelen in bad. Ze vindt het spetteren met water superleuk. Het maakt haar echt niet uit dat al het water in haar gezicht spettert. Volgens mij wordt het een waterratje!
  8. Ze kan een staartje in haar haar! 🙂

Staartje Mirthe

Simone

6 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: