30 Day Blog Challenge

Hoi allemaal! Mijn website lag er even uit maar ik ben weer back on track!

Dat was dan ook meteen het dieptepunt van mijn blogdipje, hoop ik. De laatste tijd was ik lekker bezig met filmen, maar was ik de inspiratie voor leuke stukjes om te schrijven even kwijt. Het is alsof ik zo naar mijn vakantie toe leefde en zoveel vooruit had gewerkt, dat het daarna even ‘op’ was of zo. Dus toen ik las over de 30 Day Blog Challenge van Hare Maristeit, dacht ik: ik doe mee!

De onderwerpen:

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

De regels, die er niet zijn 🙂

Het leuke van de 30 Day Blog Challenge is dat er geen regels zijn. Ik kan dus lekker de onderwerpen eruit pikken die ik zelf leuk vind. En het maakt ook niet uit of ik alle 30 blogjes vandaag plaats, binnen 30 dagen of over 30 jaar. Free as a bird! De onderwerpen geven me weer inspiratie, net dat beetje dat nodig is voor lekkere komkommertijd-stukjes.

Verzoeknummers?

Maar de komende dagen/weken kun je dus wel een aantal van bovenstaande onderwerpen langs zien komen op mijn blog. Heb je nog verzoekjes, onderwerpen waarvan je denkt: ‘Oeh, dat lijkt me leuk, dat wil ik nou wel eens van Simone weten!’. Laat me dat dan weten bij de reacties!

#30DayBlogChallengeNL

Ik gebruik bij het delen van artikelen uit de challange op sociale media  de #30DayBlogChallengeNL. Het lijkt me leuk als vele andere bloggers ook mee doen, dan kunnen we lekker vergelijken 😉 haha. Ik zag dat in ieder gaval ook Breg meedoet.

Tot snel!

Simone

10 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: