Home » Zomertip: Name it jumpsuits!

Zomertip: Name it jumpsuits!

Tip van de dag! Deze leuke jumpsuits – met aardbeien erop, of met een andere leuke print – die ik onlangs al liet zien in de vlog, zijn nu bij kleertjes.com 40% afgeprijst (alleen dít weekend). Ze zijn nog maar € 7,17 per stuk nu. En geloof me deze wil je hebben voor de zomer. Het zijn zulke handige broekjes. En ze zijn zo lekker luchtig en soepel. Er zitten drukknoopjes aan de onderkant, wat ideaal is met verschonen. Ik had ze vorig jaar al, en dus weer een paar. Alleen had ik ze wel voor de volle mep helaas (alhoewel ik ze dat ook waard vind). Maar nu dus een koopje!

Ik kon het niet laten om jullie dit even te tippen! Overigens is alle name it kleding daar dit weekend 40% afgeprijsd. Ze hebben bijvoorbeeld ook de korte broekjes en het vestje dat ik in mijn laatste shoplog liet zien. Doe ermee wat je wilt 😉

Wat ik jou favoriete zomer-item voor je kind?

Simone

Dit artikel bevat affiliate links.

'Verantwoorde' tussendoortjes proeven met Mirthe!
Cadeautjes tweede verjaardag! - Wat heeft Mirthe gehad?

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 27 jaar oud en mama van Mirthe (02-06-2015). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama's te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken.
Zit je niet te wachten op een flinke dosis door een roze bril , volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen? Dan kun je nu nog rechtsboven op het kruisje klikken.

Veel leesplezier!
Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Cadeautjes tweede verjaardag! – Wat heeft Mirthe gehad?

Zoals jullie inmiddels wel hebben kunnen lezen en zien, is Mirthe twee geworden. Afgelopen weekend was het feest hier in huis...

Sluiten