Affiliate links

Affiliate links zijn, in het kort gezegd, linkjes naar webshops via welke mijn blog een kleine commissie ontvangt. Wanneer ik in mijn blogs affiliate links gebruik dan vermeld ik dat altijd onderaan het artikel. En ook de banners die op mijn blog verschijnen bevatten affiliate links.

Als je op de link klikt en je koopt vervolgens wat in de betreffende webshop, dan krijg ik een klein percentage van het geld dat je daar uitgeeft. Klikken op zo’n link of iets kopen via affiliate links kost jou niks extra’s, maar het geeft mij dus wel een klein steuntje in de rug! Het is zeker geen vetpot, maar wel leuk om de hosting van mijn website van te betalen bijvoorbeeld.

Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag!

Simone

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!