AliExpress shoplog – meisjeskleding en make-up

Yes! Er zijn weer wat leuke AliExpress pakketjes bezorgt hier. En dus is het tijd om jullie weer een nieuwe AliExpress shoplog te laten zien. Ik kocht allerlei kleine koopjes weer en ook twee leuke jurkjes voor Mirthe. Kijk snel mee! Als je op de linkjes klikt kun je precies zien wat het kost.

Jurkje

Een leuk jurkje voor Mirthe. De kwaliteit is zoals je hem mag verwachten van AliExpress: Niet heel goed, maar wel oké qua prijs/kwaliteit. Ik vind hem schattig en de kleurtjes leuk.

Ei-scheider

Een ei-scheider. Is dat een woord? Nou ja, in ieder geval een instrumentje waar je een ei mee kunt scheiden. Waardoor je dus het eiwit en eigeel apart kunt gebruiken. Ideaal en het kostte nog geen veertig cent.

Jurkje / Overgooier

Een spijkerjurkje / overgooiertje. Er staat een poes op. Do I need to say more? Ook hier weer kwaliteit: mwah. Misschien moet ik ophouden met kleding kopen via AliExpress. Maar ja de prijsjes zijn leuk, alhoewel deze nog wel meeviel, en het is wel een heel leuk jurkje.

Batman koekjesvormpje

Omdat Thijs zo’n fan is van Batman. De koekjes moeten nog gebakken worden. Ook deze was maar een paar cent.

Matte Liquid Lipstick

Ik ben de laatste tijd gek op matte lippenstift. Dit is een matte liquid lipstick. Een die vloeibaar is en glanst als je hem aanbrengt, maar mat opdroogt. Ik heb de kleur 10 en 11. Ik vind ze mooi en ze blijven best goed zitten ook. Maar ze blijven wel wat plakkerig aanvoelen. Desondanks ben ik hier heel blij mee.

Bekijk ook mijn vorige mega grote AliExpress shoplog!

Hebben jullie nog leuke AliExpress tips voor mij?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: