Oh lieve mama’s ik heb nu toch iets moois gehad. Het lag in de brievenbus en ik doe het voorlopig nooit meer af. Nu al zo dierbaar. Dit armbandje met de letter M van Mirthe erop. Dus als je man nog ideeën zoekt voor moederdag… 😉

Bij KAYA sieraden zijn nu zulke mooie mama-sieraden verkrijgbaar. Met de naam of de initialen van je kindje erop gegraveerd, met de hand. Echt heel erg mooi.

Ik wilde al een tijdje een armbandje of ketting met Mirthe’s initiaal erop. Ik vind dat zo mooi en persoonlijk. Dus toen ik een mailtje kreeg van KAYA was dat de uitgelezen kans. Omdat ik van Thijs net een mooie zilveren ketting heb gekregen met kerst, dacht ik: ik ga nu voor een armbandje. En dit is hem geworden dus. Een heel mooi fijn, minimalistisch armbandje met een bedeltje. Heel fijntjes, precies wat ik mooi vind in een sieraad.

Houd zeker mijn blog in de gaten als je het mooi vindt. Eind februari bestaat mijn blog twee jaar en dat ga ik vieren met jullie! En dit armbandje is alvast een kleine hint 😉

En kijk ook zeker even bij KAYA sieraden, want behalve dit armbandje is er echt nog veel meer moois. Voor mama’s maar ook voor kindjes!

Simone