Mirthe’s eerste koningsdag

Als het nou toch eens mooi weer zou zijn vandaag. Wat zou dat dan leuk zijn. Dan vielen niet alle leuke buitenactiviteiten die vandaag gepland zijn, in het water. Dan konden we lekker even met Mirthe van haar eerste Koningsdag genieten en buiten over de markt lopen. Maar ach, ik ben zelf weer niet in orde en Mirthe zelf heeft bijna 39 graden koorts, dus lekker naar buiten gaan zat er toch al niet in voor ons.
Oranje-outfit2

Oranje outfit

Wij trekken Mirthe in ieder geval vandaag haar mooie oranje outfit aan. Niet speciaal gekocht, maar toevallig al in de kast. Gewoon omdat het zo’n leuk setje is.

En wij gaan waarschijnlijk vandaag lekker voor de tv zitten. Kijken wat voor prachtige outfit Maxima weer aan heeft vandaag én kijken naar de leuke prinsesjes natuurlijk.

Oranje-outfit

Ik hoorde dat op veel plaatsen activiteiten naar binnen worden verplaatst, maar wat ze hier in onze woonplaats willen doen is mij onduidelijk.

Wat doen jullie vandaag? Gaan jullie naar buiten of blijven jullie ook binnen?

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Haar outfitje staat super schattig! Als het weer een beetje meezit willen wij ook even naar de vrijmarkt gaan.. En anders gaan we denk ik een beetje knutselen met Fiene.

  • Vervelend dat je niet lekker bent.. Binnen kan de koningsdag ook fijn zijn! Voorlopig blijven wij binnen maar misschien dat ik aan het eind van de middag met wat vrienden nog wat ga drinken, maar alleen als het droog is.. Zo zonde voor iedereen dit weer. Tot nu toe valt het weer in Zwolle trouwens mee zo te zien.

  • Wat een schattige outfit. Vervelend dat jullie niet lekker zijn. Wij doen een tompouce-smash en vanmiddag komen mn schoonouders (niet leuk) en gaan we vanavond BBQen met onze vriendengroep. Dat word wel binnen eten denk ik

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: