Babygebaren app Kwebl + giveaway

Hebben jullie allemaal mijn video over babygebaren al gezien? Ik kreeg veel leuke reacties en ook enthousiaste berichtjes van mensen die het leuk leek om ook te beginnen met gebaren. Ik zou zeggen: doe dat vooral! Het is echt ontzettend leuk en het kost helemaal niet veel moeite. Als je het eerste gebaar terugkrijgt van je kindje, word je nog enthousiaster en dan volgt de rest wel!

Ook als je kindje geen baby meer is, maar al ouder dan een jaar, kun je echt nog prima beginnen met gebaren (deze vraag kreeg ik). Hoe ouder het kindje hoe sneller en gemakkelijker ze het op zullen pakken. Uiteraard kost het wel een tijdje in het begin, maar als je kindje eenmaal doorkrijgt dat hij of zij moet letten op de gebaren die je maakt dan gaat het snel.

kwebl_logo_sticker1
Een tip die ik in de video niet genoemd heb, maar die ik jullie wel nog even mee wil geven is de app Kwebl. Dit is een soort gebarenwoordenboek, met filmpjes bij de gebaren waarin wordt laten zien hoe je ze gebaart. Erg handig als je wat nieuwe gebaren wilt opzoeken of als je even niet meer weet hoe dat ene woord nou ook al weer moest. De app is verkrijgbaar voor iOS en voor Android en kost € 2,-. Een bedrag wat ik echt niet veel vind voor zo’n handige app. Een boek is duurder en daar staan alleen statische plaatjes in. Ik zou je echt dit aanraden boven een boek. Gebaren leren van stilstaande plaatjes is echt lastig soms.

En het leukste is: ik mag nu 10 codes voor een gratis Kwebl app weggeven aan lezers die het ook leuk lijkt om te leren gebaren!

Dus, wil jij super laagdrempelig ook eens kennis maken met gebaren? Lijkt het je leuk? Laat mij dit dan weten in een reactie hieronder, en laat daarbij ook gelijk weten of je een code wilt voor iOS of voor Android. Ken je iemand die misschien ook zou willen gebaren, deel dan dit bericht eventjes! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Als er meer dan 10 gegadigden zijn, dan loot ik!

Over een dag of 10Β zal ik iedereen die een code krijgt mailen! En ik laat onder dit bericht weten wanneer de actie gesloten is voor deelname. Veel gebaarplezier alvast!

Simone

P.S.: Dit bericht is geen betaalde samenwerking, maar ontstaan uit mijn eigen interesse en het contact met de makers van Kwebl. Het is maar dat je het weet πŸ˜‰

P.P.S.: Deze actie is inmiddels gesloten. De gelukkigen die de app gratis mogen downloaden krijgen binnenkort bericht van mij!Β 

23 september... onze dag: 10 jaar samen!
5 (of meer?) leuke YouTube filmpjes

13 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik zou graag een code ontvangen. Heb je filmpje zitten kijken, en ook een beetje gegoogled op babygebaren, maar dacht eigenlijk dat hij al te oud was om het te leren (16mnd). Nu lees ik dat het ook na een jaar nog kan en t lijkt me superhandig om zo te kunnen communiceren!

  • Oooo ik wil dit heel graag! Gisteren je video gezjent, vandaag show ik m aan mijn man. Sta te popelen om dit in de praktijk te kunnen brengen!

    • Oeps vergeten, graag app voor Android.
      Mijn complimenten voor je filmpje, het geeft hele duidelijke voorbeelden hoe je communicatie verloopt met je dochter, leuk om te zien!

  • Ja dat lijkt me super tof! Al voor ik zwanger was me verdiept in baby gebaren en besloten dat ik het sowieso wil gaan doen! Nu saar er is kan ik niet wachten om te beginnen (al zal ik nog wel even moeten wachten tot ze wat groter is hihi..). Als je mij loot zou ik graag een code voor Android willen hebben.

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
5 (of meer?) leuke YouTube filmpjes

Een van de opdrachten uit de #30DayBlogChallengeNL is: noem 5 leuke YouTube filmpjes. De laatste tijd volg ik graag vloggers....

Sluiten