Bekendmaking winnaar poster byBean

Zoals jullie vast wel hebben gezien stond er afgelopen week een winactie online. Je kon kans maken op een super leuke poster van byBean. De winnnaar is inmiddels bekend en heeft per mail een bericht van mij ontvangen. Maar ik vond het wel leuk om even door middel van een video te laten zien hoe we de winnaar gekozen hebben:


Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Houd mijn blog in de gaten, want er volgt meer! Eind februari bestaat Papaisdeliefste.com alweer een jaar. En dat laat ik natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan. Er zullen weer een aantal leuke winacties voorbij komen om dit te vieren!

En ohja! Vind je het leuk dat ik de winnaar op deze manier bekend maak? Geef mijn video dan even een duimpje omhoog. Ik ben van plan om binnenkort meer video’s op te gaan nemen voor mijn website. Maar ik vind dat nog best wel spannend. Zouden jullie het leuk vinden video’s te zien? En waarover dan bijvoorbeeld?

Tot snel,
Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: