Cake Smash!

De uitnodigingen voor het grote verjaardagsfeest van Mirthe zijn verstuurd! De foto’s van de cake smash kunnen dus eindelijk worden gedeeld. En dat vind ik leuk, want ze zijn echt gaaf, al zeg ik het zelf. 

Cake-Smash-taart-Mirthe

Het maken van de cake smash taart

Vorig weekend heb ik een mini taartje gebakken. Gewoon een kleine ronde cake, afgesmeerd met botercrème (boter, poedersuiker en in plaats van wat water om te mengen nam ik ranja, voor de kleur). Wat toefjes botercrème erop en wat sprinkles. Tot slot een kaarsje erop voor de decoratie en klaar is kees. Ik vond hem best leuk gelukt, haha.

Cake-Smash-taart

De ‘set’

Op Mirthe’s kamertje hebben we het ledikant opzij geschoven en een slinger opgehangen. Mirthe leuke kleertjes aangetrokken. De taart erbij. En foto’s schieten maar! In dit blogje zien jullie een deel van de leuke foto’s die we maakten!

Hoera-Cake-smash

Taart gooien

Mirthe ging in eerste instantie alleen met haar vinger door de crème om deze vervolgens netjes op te eten, dus we moesten haar even stimuleren om ‘met de taart te gaan gooien’ om het zo maar te zeggen 😉 Uiteindelijk vond ze het wel leuk, maar dat is op de foto’s volgens mij wel te zien.

Plezier-Cake-Smash

Lekker

Met wat hulp van mama (de taart smaakte best goed) was hetgeen zichtbaar is op onderstaande foto de taart die over was na de cake smash. Mirthe heeft er zelf niet veel van op (op wat botercreme na dan) gelukkig.

Resten-cake-smash-taart

Ik was in eerste instantie niet van plan een cake smash te doen. Maar toen ik aan het brainstormen was voor het maken van de uitnodiging voor haar feestje, vond ik dit toch de leukste optie uiteindelijk. Het was ook echt heel erg leuk om te doen en ik ben blij met de foto’s. Leuk voor in haar fotoboek ook!

In bad!

Na de cake smash was het wel tijd om :

  1. Een wasje te draaien.
  2. Te dweilen op Mirthe’s kamer.
  3. Een lekker badje voor Mirthe zelf.
  4. En ikzelf kon ook wel een douche gebruiken met die botercrème in mijn haar 😉

Wat vinden jullie van de foto’s?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: