De tweeling is geboren! | Welkom Roos en Iris

Een korte update tussendoor, want ik heb leuk nieuws te melden. Jawel daar zijn ze dan! De tweeling van mijn schoonzusje is geboren. Ik ben dus weer opnieuw (trotse) tante. Twee prachtige meiden zijn op 1 maart 2016, na een voorspoedige bevalling, gezond ter wereld gekomen.

Welkom Roos en Iris!De tweeling is geboren

We zijn gelijk op de geboortedag nog een kijkje wezen nemen bij de meiden. En ook gisteren ben ik weer eventjes langs geweest en heb ik ze ook vast mogen houden. Wat zijn ze klein en schattig zeg. Het blijft een wonder, een baby. En dit is een wonder keer twee. Ik wens het gezinnetje (van zes nu!) heel veel geluk!

Ik-met-Mirthe-en-Iris
Ik houd Iris vast en Mirthe vindt het prachtig! #blurrybutperfect
Concert van Racoon en Stichting Jayden
Update: Mirthe 9 maanden

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Update: Mirthe 9 maanden

Gisteren was Mirthe precies negen maanden oud. Wat een bijzonder moment is dat. Mirthe was iets over tijd, maar ze...

Sluiten