Disclaimer

Dit is een pagina op mijn blog die niet zo gezellig is, maar die er is om de gezelligheid te bewaken 😉

  • Niets van deze website mag zomaar worden gejat of gebruikt. Maar je bent natuurlijk vrij om even contact met mij op te nemen om toestemming te vragen!
  • Ik werk wel eens samen met bedrijven die ik leuk vind. Dit doe ik om zo nu en dan een leuke winactie voor jullie te kunnen organiseren, of om af en toe een zakcentje terug te verdienen aan het vele werk wat er in mijn blog gaat zitten. Als een bericht gesponsord is of een artikel gekregen dan heb ik dat er altijd bij vermeld in de tekst of door middel van een afbeelding waarin staat dat het gesponsord of gekregen is. Als we het hebben over een winactie dan mag je er sowieso vanuit gaan dat het product door een bedrijf aan mij beschikbaar is gesteld.
  • Ik houd zo nu en dan winacties! Ik vind het belangrijk dat deze gezellig en leuk verlopen. Over de uitslag van de winacties kan niet worden gecorrespondeerd. Wanneer je deelneemt aan een winactie geef je mij toestemming om de door jou aan mij verstrekte persoonsgegevens te delen met het bedrijf dat de prijs moet opsturen. Zonder het delen van deze informatie is het verzenden van de prijs onmogelijk.
  • Informatie over hoe ik jouw privacy waarborg op papaisdeliefste.com vind je in de privacyverklaring.
  • Hoe zorgvuldig ik ook met bronnen of feiten om probeer te gaan. Er kunnen ook fouten in mijn teksten glippen. Uiteraard is dat dan onbedoeld. Ik vraag jullie daarom om altijd zelf je verstand te blijven gebruiken en niet altijd klakkeloos mijn toch wel goedbedoelde adviezen op te volgen.

Op zoek naar leukere stukjes op Papaisdeliefste.com? Bekijk dan snel de homepage voor een overzicht van de laatste berichten!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!