Een bijzonder geboortekaartje

Vele websites heb ik afgezocht op zoek naar het allerleukste geboortekaartje voor Mirthe. Uren en dagen heb ik zitten zoeken. En overal vind je eigenlijk soortgelijke kaartjes. Er zitten best leuke en schattige tussen, dat wel. Maar écht leuke, originele geboortekaartjes, die naar onze zin waren (want dat is ook nog zoiets: je man moet het kaartje ook leuk vinden) kon ik niet zo goed vinden.

Uiteindelijk besloot ik zelf geboortekaartje te ontwerpen. Ik ontwierp wat met illustrator en ik bestelde de kaartjes vlak na Mirthe’s geboorte bij een online drukker. Dat ging best goed. Maar ik moest dus wel zelf nog op zoek naar bijpassende enveloppen. Bij veel geboortekaartjes krijg je de bijpassende enveloppen er gewoon bij. Dat is wel fijn. In deze blog wil ik jullie graag Mirthe’s geboortekaartje laten zien.

Gebroortekaartje Mirthe Voorkant

Geboortekaartje Mirthe

Dit weekend kreeg ik van geboortepost.nl drie hele leuke geboortekaartjes toegestuurd. Die vind ik dan wél weer leuk en origineel. Het is een kaartje waarin je een foto van je eigen baby kunt verwerken. Je stuurt een foto van je baby op en de ontwerpers daar maken dezelfde dag nog de kaart voor je. Dat vind ik wel belangrijk. Dat het snel gaat. Want je wil niet dat je geboortekaartjes na twee weken nog steeds niet opgestuurd zijn. Hieronder een aantal van de bijzondere kaartjes die zij aanbieden:

2016-01-19-19.57

2016-01-19-19.58

Grab

Gesponsord-artikelIk vind ze erg lief, schattig vooral en origineel. Wat vinden jullie?

En wat vinden jullie van Mirthe’s kaartje?

 

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Het zijn niet mijn soort kaartjes. Het kaartje van Mirthe vind ik wel weer heel leuk. Mijn man heeft zelf ook het kaartje van onze beide kindjes ontworpen.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: