Eindelijk is hij er: De zomercollectie van lief! lifestyle

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is hij er dan. De langverwachte zomercollectie van 2016 van lief! lifestyle is te koop. Er werd mij gevraagd of ik het leuk vond om een setje te reviewen. Nou, leuk natuurlijk, stuur maar op! Ik laat jullie zien welk setje ik kreeg voor Mirthe en wat nog meer superleuke items zijn (als je het mij vraagt) uit de nieuwe kledinglijn van lief! lifestyle.

Mirthe-speelt

We kregen dit roze jurkje met een opdruk van hartjes en ook het drukknoopje in de nek is een hartje. Het jurkje is gemaakt van een soepele stof die (denk ik) comfortabel zal zitten en er zitten twee leuke zakken in het rokje van de jurk wat hem een eigenwijze uitstraling geeft.

Het elastiek in in het jurkje valt onder het buikje, gelukkig want ik dacht even: als dat maar lekker zit. Maar dat viel dus alles mee en het houdt het jurkje heel mooi op zijn plaats. Daardoor kruipt het niet steeds naar boven waardoor het meer op een shirt lijkt, zoals dat met veel andere jurkjes gebeurt. Het zit hierdoor dus juist erg mooi.

Collage-jurkje lief!

We kregen ook een bijpassende witte legging erbij. Deze is vrij simpel, geen bijzondere details. Maar dat hoeft ook niet, vind ik persoonlijk, aangezien het jurkje de aandacht mag trekken.

De pasvorm van de kleertjes is goed en het valt volgens mij goed op maat. Mirthe kan nog maat 80 aan. Dit setje is in maat 86 en zoals je kunt zien zit het ook nog iets aan de ruime kant, dus volgens mij klopt het. Dit kan ze dus straks lekker dragen in de zomer.

Het jurkje kost €23,95 en de legging is €7,95.

Collage-jurkje2Ik heb Mirthe ook even een spijkerjasje aangetrokken op het jurkje zoals jullie bij de bovenstaande foto’s kunnen zien. Dan vond ik wel heel wijs staan op het jurkje en combineert leuk. Dit jasje had ik al hangen, maar in de lief! zomercollectie zit ook een leuk spijkerjasje.
Zomercollectie lief! 2016De nieuwe zomercollectie bevat ook redelijk veel demin. En dat vind ik echt heel leuk. Kijk dat bloesje nou… met die opgerolde mouwtjes, dat zou ook leuk op het jurkje staan. Ik ben zelf gek op demin en loop bijna dagelijks in een spijkerbroek, maar ook bij kleintjes vind ik demin heel leuk. Het geeft ze iets stoers. Maar ook dat grijs/roze vestje zou leuk bij het jurkje staan denk ik. Dat lijkt me echt zo’n lekker vest wat je op een koele zomeravond over het jurkje aantrekt.Zomercollectie lief! 2016 jurkjesBehalve demin ook veel zachte pasteltinten in de collectie: vooral roze, groen blauw en oranje. Bovenstaand een aantal jurkjes waar mijn oog op viel. Ook deze jurkjes hebben zo’n elastiekband zoals het jurkje van Mirthe dat heeft, zo te zien. Ik gok dus dat deze ook mooi op hun plaats zullen blijven. Al met al, een hele leuke collectie als je het mij vraagt.

Welke items uit deze collectie vinden jullie leuk?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

7 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: