First Birthday Swap

Vandaag heb ik een unboxing video voor jullie. Samen met drie andere leuke mama-bloggers deden wij onlangs een ‘First Birthday Swap’. Onze kindjes worden namelijk allemaal rond dezelfde tijd 1. We trokken lootjes en iedereen vulde een doos met cadeaus voor de eerste verjaardag en een kleinigheidje voor mama erbij, want een jaar lang mama zijn is ten slotte niet niks.

Ik kreeg super leuke cadeaus van Mathiske en Emily, dankjewel daarvoor! En ik vulde een doos met cadeautjes voor Jodi en Raf. Neem daar dus zeker ook een kijkje als je benieuwd ben wat ik voor cadeautjes heb ingepakt! En ook de Angela en Naomi deden mee met deze leuke swap! 🙂

Vandaag staat op al onze blogs een video of foto-blog klaar om te laten zien wat we elkaar gaven. Ik ben dan ook zelf heel erg benieuwd naar de berichten van de andere meiden.

7 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: