Home » Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

SAM_4973

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken en jullie allemaal het beste wensen voor 2016. Dat het maar een mooi jaar mag worden met veel liefde, geluk, gezondheid en andere vrolijke, gezellige en fijne dingen!

Gisteren vertelde ik jullie al dat ik jullie dankbaar ben dat zoveel lezers mijn stukjes hier komen bekijken. Dat maakt mij blij want dat maakt dat mijn hobby (het bloggen) steeds leuker wordt. Want zeg nou zelf: tegen een muur praten is heel ongezellig.

Ook in 2016 mogen jullie weer lekker veel blogjes van mij verwachten. Morgen bijvoorbeeld weer een update over Mirthe die alweer zeven maanden oud is dan…

Gelukkig nieuwjaar!
Liefs, Simone

Update: Mirthe 7 maanden
Mijn blog in 2015

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 27 jaar oud en mama van Mirthe (02-06-2015). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama's te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken.
Zit je niet te wachten op een flinke dosis door een roze bril , volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen? Dan kun je nu nog rechtsboven op het kruisje klikken.

Veel leesplezier!
Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Mijn blog in 2015

2015 was het jaar dat ik begon met bloggen op Papa is de liefste. Op 28 februari 2015 om precies te...

Sluiten