Happy new year – tag!

Het is een tag van vorig jaar, maar daarom niet minder leuk of actueel: de Happy new year-tag van Laura en Jaimy. Weten hoe oud en nieuw er bij ons thuis uitziet? Lees dan het onderstaande vragenlijstje. En als je het leuk vindt, en je had hem bij de vorige jaarwisseling nog niet ingevuld, doe het dan nu 😉

Welke herinneringen heb je aan oud en nieuw vieren van toen je nog klein was?
Dat ik nog even naar bed moest en dat mijn vader ons dan wakker kwam maken voor het vuurwerk. En dan was het laat! En dan mocht ik bij de grote mensen beneden zijn en feest vieren! En we dronken jip & janneke champagne van de Hema. Met appelsmaak. Ik vind het nog steeds lekker!

Waar vier je dit jaar oud en nieuw?
Dat weet ik nog niet (misschien dat ik er, als deze post online komt, inmiddels uit ben). Ik denk thuis, omdat het onze eerste oud en nieuw met Mirthe is. En ik vind het wel fijn om daar samen met elkaar even bij stil te staan. Sowieso vind ik oud en nieuw vieren een familie-ding.

Oliebollen of appelflappen?
Oeh moeilijk. Appelflappen dan toch. Die vind ik het lekkerst. Liefst zelfgebakken natuurlijk. Wat een lekkere kliederzooi is dat toch altijd. Maar van een verse oliebol zonder krenten word ik ook blij.

Champagne voor jou met Oud & Nieuw?
Meestal doe ik wel een slokje mee (ik ben niet zo’n drinker). Maar dit jaar niet, of alleen een nipje voor het idee, om mee te proosten. Ik geef namelijk borstvoeding, dus ik wil geen alcohol drinken. Ik denk dat ik maar weer een fles jip & janneke champagne in huis haal.

Wie wens jij als eerst een gelukkig nieuwjaar?
Mijn man. En mijn dochtertje natuurlijk ook.

Siervuurwerk of knalvuurwerk?
Siervuurwerk. Met knallers heb ik helemaal niks. Siervuurwerk vind ik wel leuk om naar te kijken. Maar ik steek zelf niks af. Ik vind vuurwerk eigenlijk maar zonde van het geld en van het milieu.

Wat doe jij op 1 januari?
De kerstboom opruimen. En familie bezoeken om iedereen even persoonlijk een heel mooi nieuw jaar te wensen.

Goede voornemens, ja of nee?
Lekker veel bloggen het komende jaar.

Ik wens jullie allemaal een hele gezellige en mooie jaarwisseling. Mijn nieuwjaarswens komt wel als het straks 1 januari 2016 is 😉

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: