Herfstwandeling

De herfst is niet alleen maar regen en wolken. De herfst is ook het seizoen van de warme chocomel; de kaarsjes aan; en de gezellige dekentjes over de bank. Maar ook het seizoen van de herfstwandelingen, lekker je jas weer aan en een sjaal om je nek. Heerlijk naar buiten en een frisse neus halen. Nou dat is wat wij onlangs deden. En Thijs maakte er een paar hele mooie (al zeg ik het zelf) foto’s van en die wil ik graag met jullie delen.

mirthe-winterjas-zara

Mirthe draagt haar heerlijke wollen jasje van Zara met een sjaaltje wat mijn oma heeft gemaakt. Het kleurt er perfect bij en ik vind het zo lief staan!

paarden-aaien-herfstwandeling

Onderweg komen we verschillende dieren tegen, schapen, koeien, kippen en paarden. Mirthe vindt dat erg leuk natuurlijk. En als mama dan de paarden gaat aaien, dan wordt het wel heel interessant allemaal.

herfstwandeling

En dan wil Mirthe uit de wagen en lekker zelf stappen. En geef haar eens ongelijk. Dus we halen haar uit de wagen en ze houdt met haar kleine handje de mijne vast. Dat voelt zó bijzonder. Een van de mooiste dingen van deze leeftijd vind ik.

mirthe-en-mama-herfstzon

En last but not least wil ik afsluiten met dit plaatje. Hier zit Mirthe naar de schapen te kijken.

Ik houd van het herfstzonnetje. Ik hoop dat we komend weekend weer lekker kunnen gaan wandelen!

Wat vinden jullie het fijnst aan de herfst?

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: