Het is vaderdag!

Lieve Thijs,

Het is vandaag vaderdag, jouw tweede vaderdag en dat vieren we uiteraard. Eerst een vaderdagontbijt natuurlijk. Op bed! En vervolgens een grote doos cadeautjes uitpakken, want ik heb samen met Mirthe een vaderdag-verwen-pakket samengesteld. Met een hoop leuke cadeautjes en knutsels van (mij en) Mirthe ūüėČ

Dank je wel lieve Thijs, dat jij zo’n lieve, leuke en stoere papa bent! Mirthe is zo gek op je, dat merk ik aan alles. Als ik met haar samen ben en je bent er op dat moment, zegt ze steeds papa en ze gebaart¬†dan ook (alleen gebaart ze dan mama, want ze gebruikt voor papa en mama hetzelfde gebaar). Maar dat is zo lief! En als je thuiskomt wil ze knuffelen, kusjes geven en de laatste tijd ook steeds meer stoeien. Het liefste heeft ze dat je haar met haar hoofd achterover houdt, zodat ze de wereld ondersteboven ziet. Dan giert ze het uit van het lachen. Ik kan daar zo van genieten. Of wanneer ze ’s nachts tegen jou aankruipt in bed, want jij bent dan eigenlijk altijd de klos. Z√≥ vertederend om naar te kijken!

Lieve Thijs, ik hoop dat je een hele fijne vaderdag hebt vandaag!

En ook aan mijn eigen lieve papa, schoonvader en opa, een hele fijne dag gewenst, zo ook voor alle andere papa’s op deze wereld niet te vergeten¬†ūüėČ

Simone

Volg je me al op facebook, instagram, twitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

 

First Birthday Swap
Vlog | Naar Ballorig en mini HEMA shoplog

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Vlog | Naar Ballorig en mini HEMA shoplog

https://www.youtube.com/watch?v=c6LiUZzZUP0&feature=youtu.be Afgelopen woensdag ging ik met Mirthe naar Ballorig. Het was druilerig regenweer en ik had zin om iets leuks...

Sluiten