Infographic | Wanneer begint de bevalling?

Je loopt op het eind, of liever gezegd: waggelt op het eind en je kunt niet meer slapen door die mega-toeter-buik. Je vraagt je af: wanneer begint die bevalling nou eindelijk? Tja, als we dat toch eens wisten. Dan zat je er in ieder geval niet zo op te wachten.

Ik was in een creatieve bui en vond het wel leuk om eens een infographic in elkaar te knutselen. Hij gaat dus over het begin van de bevalling. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden 🙂

Wanneer-begint-de-bevalling

Vergeten jullie niet mee te doen met de winactie die momenteel loopt? Je kunt een A4-poster (naar keuze!) winnen van byBean. Leuk voor in de baby- of kinderkamer bijvoorbeeld!

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Wat een leuke infografic. Ik kende je blog al (ik weet het, nog nooit een reactie achter gelaten.. shame on me), maar nu hoorde ik je man op de radio (jaja, echt waar) en ik was zelf net bezig met een artikel over de Liebster award waar ik voor genomineerd was. Bij deze heb ik jou ook genomineerd voor de Liebster award. Dit is een “tag-award” voor nieuwere blogs. Op mijn site https://waarikvoorwakkerblijf.wordpress.com/2016/02/07/liebster-award/ kun je er meer over lezen.
    Liefs, Michelle

    • Wat leuk dat je mijn man op de radio hoorde! Zo lief dat hij mij even ging promoten, haha! Jammer dat ik het zelf niet gehoord heb, ik stond bij de carnavalsoptocht.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: