Wellicht is mijn blog de afgelopen twee jaar enigszins overgoten geweest met een roze sausje. Ik ben natuurlijk mama van een meisje en ik ben niet vies van een beetje roze. Een rokje, een jurkje of een haarbandje hier of daar. Maar lieve jongensmama’s (en papa’s!), dat ga ik nu in één klap goedmaken met jullie.

Ik mag namelijk deze stoere stappers van Develab weggeven! Twee paar maar liefst, één paar in maat 24 en één paar in maat 25. Twee winnaars dus!

Deze gave schoenen komen uit de Moonwalker-collectie. De collectie bestaat uit schoenen waarmee kids de straten, bossen, het strand en zelfs de maan onveilig kunnen maken, aldus Develab. De schoenen zijn sportief en modern, met een futuristisch tintje. Herkenbaar Develab, maar ook verrassend en vernieuwend.

Wil jij kans maken op deze schoenen voor je zoontje? Laat dit dan hieronder bij de reacties even weten. En vergeet niet te vermelden welke maat je zou willen ontvangen. En vergeet niet, ik heb twee maten beschikbaar, namelijk maat 24 en 25. Als dat te groot is, is dat niet erg. Want dan groeit je ventje er vast wel in. Maar te klein is natuurlijk niet zo handig 😉

  • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet.
  • En laat weten op welke kanalen je me volgt (YouTube kanaalFacebook en/of Instagram) ieder kanaal wat je volgt zorgt voor een extra winkans.

Doe jij ook mee?! 🙂

Meedoen kan tot en met 8 maart. Daarna krijgen de winnaars een mailtje van mij! (Vul dus een correct e-mailadres in! – dit wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaars hebben bericht ontvangen.