Jongensmama’s opgelet: Win stoere Develab schoenen! | WINWEEK (actie gesloten)

Wellicht is mijn blog de afgelopen twee jaar enigszins overgoten geweest met een roze sausje. Ik ben natuurlijk mama van een meisje en ik ben niet vies van een beetje roze. Een rokje, een jurkje of een haarbandje hier of daar. Maar lieve jongensmama’s (en papa’s!), dat ga ik nu in één klap goedmaken met jullie.

Ik mag namelijk deze stoere stappers van Develab weggeven! Twee paar maar liefst, één paar in maat 24 en één paar in maat 25. Twee winnaars dus!

Deze gave schoenen komen uit de Moonwalker-collectie. De collectie bestaat uit schoenen waarmee kids de straten, bossen, het strand en zelfs de maan onveilig kunnen maken, aldus Develab. De schoenen zijn sportief en modern, met een futuristisch tintje. Herkenbaar Develab, maar ook verrassend en vernieuwend.

Wil jij kans maken op deze schoenen voor je zoontje? Laat dit dan hieronder bij de reacties even weten. En vergeet niet te vermelden welke maat je zou willen ontvangen. En vergeet niet, ik heb twee maten beschikbaar, namelijk maat 24 en 25. Als dat te groot is, is dat niet erg. Want dan groeit je ventje er vast wel in. Maar te klein is natuurlijk niet zo handig 😉

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet.
 • En laat weten op welke kanalen je me volgt (YouTube kanaalFacebook en/of Instagram) ieder kanaal wat je volgt zorgt voor een extra winkans.

Doe jij ook mee?! 🙂

Meedoen kan tot en met 8 maart. Daarna krijgen de winnaars een mailtje van mij! (Vul dus een correct e-mailadres in! – dit wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaars hebben bericht ontvangen.

46 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Gave schoenen en van harte gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan! Ik doe graag mee voor maat 25 voor mijn zoontje Cas. Die kan altijd wel zulke stoere stappers gebruiken. Ik volg je via instagram en YouTube , Anke80. En via Facebook onder johanankejobcassaelmans. Ik ga duimen!

 • Ja wat een leuke prijs! Ik wil graag kansmaken op maat 25 voor mijn zoontje Kaj

  Ik volg je via alle kanalen

 • Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Altijd leuk om je berichten te lezen en veel herkenbaar haha. ow wow dat zou gaaf zijn in maatje 25. Ik ben mama van n tweeling (meisje en n jongen) dus schoenen zijn altijd best wel n dingetje haha. We hebben n echte in kan overal in klimmen en afspringen en koppeltje duikelen en glijden en rollen jongetje. Dus deze schoenen zouden helemaal perfect zijn voor hem. We wagen graag n kansje dus ik volg je trouwens op fb en via ig (miss_friszz)

 • Super leuke schoenen! Ik zag ze meteen voor me aan de voeten van een klein vriendje van me, maat 25 🙂 ik volg je op alles!

 • Ik heb zelf een dochter, maar ik zou graag mee willen doen voor de zoon van een vriendin. Maat 25…
  Ik volg je via facebook: An Na
  Instagram: newyorkje88

 • OWWWW wauw die zijn wel heel mega stoer!! Weet zeker dat Mats daar heel blij mee zou zijn. De maat maakt nog niet uit, passen doen ze nog niet . En ik volg je op alle Social media’s.

  Liefs Ilona

 • Precies de goede maat! Maatje 24 voor Levi!! Stoere schoenen en we hebben hier wel iets nodig wat tegen een stootje kan!!

 • Super stoer voor onze stoere man!! Maat 24 doen we voor mee en alle kanalen stonden al aan!

 • Ja ja daar gaan we weer. nieuwe ronde nieuwe kansen en nu volg ik je ook echt op het hele pakket. Mij maakt maat natuurlijk niks uit aangezien mijn kleine nog aan het zwemmen is op dit moment. Verder alweer gefeliciteerd met het jubileum

 • Toffe schoenen voor Uk! Merk ken ik nog niet maar moet ik duidelijk eens ervaren als ze zo’n mooie schoentjes uitbrengen. Ik gok dat maat 24 als gegoten zou moeten zitten. (maar sta ook open voor een 25 ;)). Ik volg je op alle kanalen. Groetjes Stefanie

 • Voor ik het vergeet, ik volg via Facebook en Instagram! Leuk een actie voor jongens, hier 3 jongens en toevallig eentje die in de juiste schoenmaat zit.
  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon, hij loopt al een tijdje op 23 dus maak graag kans op 24!
  Zijn grote broers lopen al een aantal jaar op Develab, superkwaliteit, stoer en voor hun voeten mooi passend!

 • Hi Simone, leuk dat je deze stoere stappers verloot! Mijn zoontje is op weg naar maat 25, dus doe graag mee. Ik volg je op Fabebook & Instagram.
  Liefs Vanessa

 • Ik maak hier graag mijn zus Chantal blij mee en volg je via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en getweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Gefeliciteerd met je 2 jarige blogverjaardag 🙂 En wat een super gave schoenen mag je weggeven. Mijn zoontje heeft nu maat 24 dus wij doen mee voor maat 25. Ik volg je via Facebook, instagram en YouTube!

 • Wat een gave schoentjes. Ik maak graag kans op deze stappers in maat 25. Ik volg je op alle kanalen.

 • Wauw super leuke schoenen! Ik koop zelf eigenlijk meestal zwart haha. Ons zoontje (21 maanden) heeft nu maat 25 en is hiervoor erg hard gegaan dus hoop dat het even zo blijft 🙂

 • Deze leuke schoenen komen dadelijk letterlijk van pas voor mijn zoontje! Maat 24 zou super zijn. Ik volg je via YouTube en instagram.

 • Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor Mn zoontje Youri.. maat 25! (Ik volg je op alle kanalen!)

 • Wat een leuke actie, mijn kleine man die is erg schoenen gek.. (Nu al, hij is pas 15 mnd) Hij loopt ook al wel even dus als hij de kans krijgt pakt hij zijn schoenen en wil hij ze aan. En deze zijn wel erg leuk! Hij zal nog even geduld moeten hebben maar we doen graag mee voor maat 24.
  Ik volg je op fb.

 • Zou super leuk zijn om te winnen! De voetjes van mijn zoon groeien als kool! Maat 25 plssss

 • Stoere stappers! Doe graag mee voor mijn zoontje in maat 24. Zal niet lang meer duren voordat hij echt schoentjes nodig heeft…En met deze zou het nog veel sneller gaan denk ik;) Super leuk zijn ze!

 • Wauuwww echt iets voor mijn zoontje manuel graag maat 24 ik volg je op alle kanalen

 • Super leuk! Ik denk dat mijn lieve Melle deze schoenen volgend jaar gaat passen. Dan graag maat 24. Ik volg je op fb en instagram. Groetjes Marcella

 • WoW hoe gaaf is dit!! Doe heel graag mee voor maat 25! Wat een gave schoenen zeg!! Geweldig!

 • Jaaaa … maat 25 zou perfect zijn voor Teun! Ik volg je op je op facebook, Instagram en YouTube.

 • Dat is nog eens handig, onze zoon heeft nu precies maat 25, dus ik doe graag mee
  Ik heb geen Facebook of Instagram, maar ik volg wel je youtubekanaal (maar dan met mijn G-mailaccount)

 • Leuk! Ik doe graag mee voor mijn kleine vriendje in maat 24 graag! Ik volg je op al je kanalen!

 • Wat een leuke actie! Tot nu toe heb ik steeds 1 maat vooruit in de kast staan voor mijn zoontje. We gaan nu net over naar maat 23, dus wat zou het tof zijn als maat 24 hier alvast zou komen wachten op al het wandelen, rennen, klauteren en springen.

 • Shit! Te laat?! Balen! Ik zou graag kans willen maken op deze mooierds! In maatje 24 dan♡ Good luck! X

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: