Kerst Blog Challenge | DIY kerstkaartjes maken

Voor het eerst sinds eeuwen ga ik weer eens kerstkaarten versturen. Volgens mij heb ik dat alleen gedaan in het eerste jaar dat ik op mezelf woonde en daarna niet meer. Ik had er geen zin in of geen tijd voor, ik bedacht altijd wel een smoes. Maar hoe leuk is het nou om weer eens échte post te versturen en te ontvangen. Juist omdat het niet zoveel meer wordt gedaan, is een kerstkaartje toch weer iets speciaals geworden, vind ik.

Afgelopen woensdag, tijdens Mirthe’s dutje, ben ik dus aan de slag gegaan. Ik heb een aantal kaarten zelf gemaakt en toen ik het welletjes vond met al dat geknutsel, time is limited helaas ;-), ben ik verder gegaan met de leuke kaarten die ik kocht bij de HEMA.

Dit zijn de spulletjes die ik gebruikt heb, veel komt bij de Action vandaan. Washi tape, kerstbomen confetti in goud en zilver, papiertjes met kerstprintjes erop. En kaarten om de boel op te plakken. Oh en knoopjes en lijm heb ik ook gebruikt, om kerstballen te maken. Kijk maar:


Behalve de kerstballen knutselde ik ook kerstbomen.

En  tekende ik kerststerren:

Last but not least ging er uiteraard een decemberzegel op de envolop!

En toen ik uitgeknutseld was heb ik dus deze HEMA kaarten gebruikt. Die zijn al leuk genoeg van zichzelf!

Verstuur jij kerstkaarten dit jaar? En heb je nog een leuke DIY tip hiervoor?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: