Vrolijk kerstfeest! (onze foute-kersttruien-foto!)

Lieve mensen,

Dank voor het lezen van mijn stukjes en het kijken van mijn video’s in 2016! Ik hoop in 2017 nog verder te verbeteren en te groeien met mijn video’s en blog! En ik hoop dat jullie je blijven vermaken hier!

Ik wens jullie allen een heel vrolijk en fijn kerstfeest, met lekker veel liefde, gezelligheid, warmte, cadeautjes en… eten!

En een heel fijn, mooi en vooral gezond 2017!

Liefs van team Papaisdeliefste.com 😉

Simone Thijs en Mirthe!

Loedermoeder en kerstdobbelavond | Weekvlog #14
Kerst Blog Challenge | Bouw een sneeuwpop

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Kerst Blog Challenge | Bouw een sneeuwpop

Nee, ik denk dat we het er allemaal over eens zijn. Er ligt geen sneeuw. Dus een echte sneeuwpop bouwen...

Sluiten