Home » Fijne kerstdagen!

Fijne kerstdagen!

Graag wil ik jullie allemaal een hele fijne kerst toewensen! Met veel gezelligheid, blijheid, vrede, familie, lekker eten en sneeuw zon (FYI: ik zag vanmiddag kinderen buitenspelen met waterpistolen, over het koude decemberweer gesproken).

Het is Mirthe’s eerste kerst. En dat is dus extra bijzonder. De eerste foto’s onder de kerstboom en het eerste kerstdiner. De eerste keer jingle bells en de eerste keer een kerstoutfit aan. En omdat ik zo’n leuke kerstoutfit heb voor Mirthe wil ik deze graag aan jullie laten zien:

SAM_4973SAM_4954 SAM_4894
SAM_4997 SAM_5016

Fijne feestdagen allemaal!

'Nijntje' Kerststal
Happy new year – tag!

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 28 jaar oud, mama van Mirthe (02-06-2015) en zwanger van de tweede (februari 2018). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril , volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Happy new year – tag!

Het is een tag van vorig jaar, maar daarom niet minder leuk of actueel: de Happy new year-tag van Laura en...

Sluiten