Home » Kleine meisjes worden groot | Mirthe loopt

Kleine meisjes worden groot | Mirthe loopt

Kleine meisjes worden groot. Mirthe loopt! Toen ze 14 maanden was zette ze al wat eerste stapjes los, maar ze verloor toch het vertrouwen. En nu ruim twee weken later, van de een op de andere dag, kan ze het ineens. Ze loopt!

Ze loopt en ze staat los te dansen. En ze stapelt blokken terwijl ze los staat. Zo gek hoe dat van het een op het andere moment verandert. Het is echt waar wat ze zeggen, dat er ineens zo’n golf van ontwikkelingen komt weer ineens. Ze kan ineens deze week vier nieuwe gebaren: flesje, koe, hond, drinken (wij doen babygebaren met Mirthe). En nu dus ook lopen!

Zó leuk 😃 Ik ben best een beetje nee zeg maar gerust heel erg trots. Mag best toch? Zie hieronder het filmpje wat ik vanavond op instagram plaatste!

Jaaaa ze loopt 😁 zo trots! #trots #magbest #babygirl #lopen #mama

A post shared by Simone – Papaisdeliefste.com (@papaisdeliefste) on

Het winterjassendilemma
Shoplog meisjeskleding H&M, Prenatal, Kiabi

11 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 28 jaar oud, mama van Mirthe (02-06-2015) en zwanger van de tweede (februari 2018). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril , volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Shoplog meisjeskleding H&M, Prenatal, Kiabi

Vandaag wil ik jullie graag even mijn laatste aankopen voor Mirthe laten zien. Ik kocht een leuk setje in de...

Sluiten