Korte update uit de ziekenboeg

Ik ben ziek. Goed ziek. Buikgriep. Afgelopen weekend had Mirthe het al, maar nu lig ik zelf ook al dagen plat. Vandaar deze rust op mijn blog.

Tot snel hoop ik!
Simone

14x Zo voel je je op de uitgerekende datum
Even bijkletsen | Baby en Buikgriep

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com.¬†Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0) en getrouwd met Thijs. Met dit blog¬†hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 650 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Even bijkletsen | Baby en Buikgriep

Hoi allemaal, het is weer tijd om even bij te kletsen. Het pinksterweekend zit er weer op. Het was helaas...

Sluiten