Liefde voor papier

Ik ben gek op papier. Ik krijg spontaan een gat in mijn hand als ik leuke opschrijfboekjes of mooie kaartjes zie. Toffe papieren agenda’s, die ik al een jaar of twee eigenlijk vrijwel niet meer gebruik, koop ik nog wel. Knutselpapiertjes of mooie papiertjes uit het Flow Book For Paperlovers, ik houd ervan! Ik laat jullie even wat leuke spulletjes zien!

Onlangs kocht ik een super leuk notietieblokje bij de hema:

Boekje-hema

Dit is mijn papieren agenda van dit jaar, hij is van byBean:

Agenda-byBean

Dit vind ik zo mooi aan het Flow Book For Paper lovers. Dit is de vorige editie, de nieuwe heb ik nog nog niet. WAAROM NIET? <insert>gat in mijn hand</insert>:

2016-02-08-20.48

Briefpapier, kaartjes, posters. Het zit vol leuke papier goodies!

Flow

Flow-boek2

Kaartjes op Mirthe’s kamertje:

Kaartjes-Mirthe's-kamer

Kaartjes met washi tape (dat is mijn andere grote liefde: washi tape!) opgehangen bij ons in de hal:

 

kaartjes-in-de-hal

Deze leuke envelopjes vond ik bij de Action. Tja, bij leuke kaartjes horen leuke envelopjes toch?

Envelopjes-Action

Houden jullie ook zo van mooie papieren spulletjes? Of ben ik de enige sucker voor papier?

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: