Home » Mirthe is geboren!

Mirthe is geboren!

Graag stel ik jullie op de hoogte van het feit dat afgelopen dinsdag, 2 juni 2015, ons dochtertje is geboren. Haar naam is Mirthe Jasmijn Bosters. Ze was 3838 pond, 51 cm lang en kwam om 01.16 ter wereld.

We hebben lang gewacht, ik was 41 weken en een dag zwanger toen de bevalling begon, maar het was het wachten waard. Wát een ervaring is dit. Het is onbeschrijfelijk zo mooi, zo klein, zo lief. Het uitgebreidere verhaal vertel ik later nog wel eens. Ik ga weer verder met genieten (en heel erg moe zijn 😉 ).

Mirthe
Mirthe

 

Mijn bevallingsverhaal
Bijna 40 weken zwanger

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 27 jaar oud en mama van Mirthe (02-06-2015). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama's te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken.
Zit je niet te wachten op een flinke dosis door een roze bril , volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen? Dan kun je nu nog rechtsboven op het kruisje klikken.

Veel leesplezier!
Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Bijna 40 weken zwanger

Dat je buurmeisjes aan de deur staan: 'Ga je in het ziekenhuis bevallen of thuis?'. Dat je een soort van,...

Sluiten