Home » Onverwachts langskomen? Gezellig!

Onverwachts langskomen? Gezellig!

Kom je onverwachts langs? Leuk, maar je loopt de kans dat:

  • Je mij door het raam kunt zien zitten, maar dat ik toch de deur niet open kom doen. Ik ben een groot deel van de dag bezig met het voeden van Mirthe. En als je borstvoeding geeft loop je tussendoor niet zomaar even weg. Ten eerste wordt Mirthe dan extreem verdrietig. En ten tweede ben ik half ontkleed. 
  • Papa er niet is, die is weer aan het werk namelijk. Al lang, ja. Want hij had welgeteld één dag vaderschapsverlof. Je hoort het goed. Eén dag.
  • Mirthe slaapt en je haar dus niet direct kunt vasthouden, met haar kunt kletsen of haar over haar wangetje aaien. Als de baby slaapt is mama blij, want dat zijn de schaarse momenten. Maak dus geen slapende baby’s wakker.
  • We niet thuis zijn. Ja, moeder en kind gaan ook wel eens gezellig op stap. Even naar de winkels bijvoorbeeld, of op de koffie bij opa en oma.
  • Het hele huis vol staat met vaat, je overal rommel tegenkomt en dat je per ongeluk gaat zitten op een spuugdoekje. Ja het is een troep hier. Dat ruim ik vanavond wel op als Mirthe gaat slapen voor de nacht.
  • Ik mijn pyjama nog aan heb. Of dat mijn haren nog in standje Cruella de Vil staan. Tijd, jongens. Tijd. Het is een kostbaar goed.

Maar voel je niet bezwaard hoor! Alhoewel het fijner is als ik het van te voren weet, is bezoek altijd welkom. Dan kun je even op de kleine passen terwijl ik mijn haren was 😉

Update: Mirthe 2 maanden
Fashionista Tag – de mama-editie!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 28 jaar oud, mama van Mirthe (02-06-2015) en zwanger van de tweede (februari 2018). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril , volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Fashionista Tag – de mama-editie!

Ik vond deze tag op Moonoloog.nl en ik ben de laatste tijd nogal met kleertjes bezig, babykleertjes om precies te zijn....

Sluiten