Op vakantie naar Texel | DE VIDEO | Deel 1

Leuk dat je kijkt naar deze vakantievlog! We zijn een heerlijk weekje op Texel geweest. We hebben het zo leuk gehad en zoveel leuke dingen gedaan dat ik heel veel beelden heb verzameld. Dit is daarom deel 1 van de Texel-vlog. Volgende week zondag deel 2!

Veel plezier met kijken!

Abonneer je hier op mijn YouTube-kanaal om deel twee niet te missen!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: