Outfit van Mirthe: Skinny jeans en lief wit bloesje

Soms trek je je kindje een setje kleren aan en dan denk je: kindje wat ben je toch mooi! Van de week had ik zo’n dag. Ik trok Mirthe een bloesje en een broekje van Zara (#nonspon) aan en ik vond het zo leuk dat ik besloot om er foto’s van te maken en er een outfit-post over te plaatsen.

Zara

Het gaat dus om een wit bloesje van Zara. Ik kocht het al een hele tijd geleden en volgens mij is het ook niet meer verkrijgbaar nu. Ik heb even in de webshop gekeken, en daar zie ik het niet meer in ieder geval. Maar ik vind het bloesje mooi, omdat het aan de bovenkant opengewerkt is en deels doorschijnend en omdat de knoopjes aan de achterkant zitten. Dat maakt het bijzonder en anders dan andere bloesjes.

Zara-bloesje-en-broekje

De mouwtjes kun je zo leuk oprollen en met een knoopje vaststellen. Dat staat altijd wel lekker vlot.

Tafelhoekjes

Op bovenstaande fot0 kun je goed zien dat hij aan de bovenkant doorschijnt. Ik heb Mirthe er een witte romper met spaghettibandjes onder aan gedaan.

Spijkerbroekje-zara

En dan dat leuke broekje. Het is een skinny jeans die heel soepel zit. Eentje die niet vervelend is om aan te trekken en ook niet om te dragen denk ik. Er zit heel veel stretch in en Mirhte beweegt er heel vrij in. Dat vind ik altijd erg belangrijk voor kleding van die kleintjes. Deze is volgens mij nog wel in de shop te koop, volgens mij is dit hem (voor het geval je hem super leuk vindt ;-))

Outfit-zara-bloesje-en-spijkerbroekje

Mirthe heeft nog maat 80 en van sommige dingen al maat 86. Dit broekje en bloesje zijn allebei maat 86. Zara valt vaak wat klein.

Mirthe

Kijk nou wat een leuke blije baby. Oh nee… dreumes. Ik moet nog even wennen 😉

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

8 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: