Over Papaisdeliefste.com

Mirthe en ikWelkom op mijn persoonlijke blog over mama-zijn. Leuk dat jullie wat meer willen weten over Papaisdeliefste.com. 

Sinds mijn zwangerschap heb ik zoveel inspiratie gekregen om te vertellen over van alles wat met zwanger zijn en baby’s te maken heeft, dat ik dacht: het is tijd voor een nieuw blog! Ik noem mijn blog ‘Papa is de liefste’, maar wij mama’s weten natuurlijk wel beter 😉

Op dit blog wil ik andere zwangere vrouwen en mama’s inspireren en amuseren met leuke (persoonlijke) verhalen, tips en artikelen. Ik schrijf onder andere iedere maand een update over mijn dochtertje.

Ik ben Simone, 27 jaar, getrouwd met Thijs en mama van Mirthe. Ik combineer het moederschap met een fulltime kantoorbaan in de diervoederindustrie en ik besteed ook nog graag wat tijd aan dit blog. Ik heb biomedische wetenschappen gestudeerd en ik doe ook hier en daar nog wat tekstschrijfklussen. Als er dan nog tijd over is, knuffel ik mijn kat, doe ik een dansje, haak ik een (baby)dekentje of bak ik een taart.

Leuk als je mijn blog leest. Nog leuker als je ook een reactie achter laat!

Liefs,

Simone

 

Papaisdeliefste.com is onderdeel van Simone Bosters

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op nummer 65253663

Bekijk hier mijn contactgegevens.

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow