Monday Funday #7 | Paaseieren en de Sims!

Het is weer maandag! Tijd dus weer voor een Monday Funday lijstje: een lijstje van dingen om blij van te worden, aan de hand van foto’s!

Paaseieren

Het is tweede paasdag vandaag. We gaan vandaag gezellig brunchen bij mijn schoonfamilie. Leuk om gezellig samen te eten en de tweeling weer te zien. Het is weer een tijdje geleden en ik ben benieuwd hoe ze al gegroeid zijn. Uiteraard eten we ook vandaag weer de nodige dosis paaseieren 😉 Ik las in een facebookbericht van Hema dat we per persoon gemiddeld 47 paaseieren per persoon eten, ieder jaar! Bizar veel of niet dan? Halen jullie dat?

Druifjes-eten

Lekker druifjes eten. Druifjes zijn op dit moment echt Mirthe’s favoriete tussendoortje. Ik snij ze wel in stukjes, want hele druiven laten eten lijkt me niet verstandig.

Nieuwe-ring

Als Mirthe in bed ligt, heb ik een nieuwe fancy ring om mijn vingers 😉

Pakketje!

Ik ontving afgelopen week een leuk pakketje en het was heel mooi ingepakt ook. Het komt van Kixx Online en morgen laat ik jullie in een blog zien wat ik kreeg! (Ik voel me wel heel erg blogger nu, haha, maar even zodat jullie het weten: ik krijg niet dagelijks pakketjes toegestuurd hoor en ook niet wekelijks, dus ik vind dit wel heel erg leuk!)

Sims-4-aan-het-werk

Ik kreeg van Thijs een uitbreiding op de Sims cadeau. Een van mijn grootste guilty pleasures! Heerlijk om lekker huizen te bouwen en de gekste mensen te creëren. Met deze uitbreiding kun je echt mee naar het werk van je sim, alwaar je opdrachten moet vervullen om goed te presteren. En dat is echt leuk. Een van de beroepen die je kunt kiezen is werken bij de politie, en dan ga je dus ook echt naar plaats delict om daar aanwijzingen te verzamelen en zo. Heel grappig!

Spelen jullie nog wel eens de Sims? En hebben jullie allemaal jullie jaarlijkse dosis van 47 paaseieren weer naar binnen gewerkt de afgelopen dagen?

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Sims!!! Ik heb lang niet gespeeld, misschien binnenkort maar weer eens 😀 Die uitbreiding klinkt wel echt leuk!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: