Plog#3 | Weekend in foto’s

Het is weer eens tijd voor een plog. Ik deel met jullie het afgelopen weekend in foto’s. Mijn weekend begon op vrijdagavond. Ik haalde Mirthe op van het kinderdagverblijf en besloot meteen nog even wat boodschappen te doen bij de Action.

2016-02-06-10.25

En bij de Action kwam ik dus dit ontzettend leuke boerderij-speelgoed-ding tegen. En ik ben nou eenmaal gek op dieren, dus ik kon het niet laten liggen. Ik moet zeggen dat ik wel weer meteen wist waarom ik niet zo graag speelgoed bij de Action koop, toen ik thuiskwam. Want wat een slecht geluid zit er eigenlijk in dat ding zeg! Maar ja, Mirthe vindt hem in ieder geval erg leuk!

2016-02-06-09.09

Zaterdagochtend werd ik heel lekker wakker. Mirthe sliep uit, tot een uur of 8.30 als ik het me goed herinner. En op mijn nachtkastje stond dit lekkere ontbijtje voor me klaar. Verse jus en een croissantje, met hagelslag erop: zoals ik hem het liefste heb. Wat heb ik toch een leuke man;-)

2016-02-06-11.36

Tante I. nodigde ons uit om naar de carnavalsoptocht te gaan kijken in Zaltbommel. Dat vonden wij wel gezellig. En dan had ik meteen een goede reden om Mirthe haar Oeteldonksjaal om te doen, die nog van haar papa is geweest toen hij klein was.

2016-02-06-14.17

Zelf scoorde ik ter plekke ook nog een sjaal in Oeteldonkstijl en ook beenwarmers en handschoenen. Lekker warm. Mirthe heeft haar ogen uitgekeken naar de carnavalswagens en alle mensen in gekke pakken.

2016-02-06-14.49

Tijdens de optocht een flesje wegwerken. Geen probleem. Wat is het toch een makkelijk kind 🙂

2016-02-07-13.02

Op zondag ben ik de carnavalsgekte ontvlucht en ging ik samen met mijn zus I. en mijn moeder A. naar Amsterdam. We gingen naar de voorstelling Mata Hari van het Nationale Ballet. En ik maakte natuurlijk ook even een kiekje van Amsterdam zelf.

2016-02-07-12.24

Voor de voorstelling begon, legden we eerst nog even een bodempje. Lekker lunchen met kroketjes op brood en een lekkere kop groene thee.

2016-02-07-13.11

Daarna begon de voorstelling. Wat een prachtige balletvoorstelling was dat zeg! Echt zeker de moeite waard om te gaan kijken. Het decor was mooi, de dans was mooi. Echt een hele leuke ervaring om eens naar het Nationale Ballet te zijn geweest.

2016-02-07-17.45

Aan het eind van de middag namen we weer de trein terug naar huis. Wat is het trouwens lang geleden dat ik met de trein was geweest zeg!

2016-02-07-18.28

‘s Avonds thuis heb ik de video opgenomen met de bekendmaking van de winnaar van de byBean poster en heb ik deze plog gemaakt. Daarna ben ik lekker op tijd naar bed gegaan. Het was een leuk maar best wel vermoeiend weekend.

Hebben jullie ook een leuk weekend gehad? Hebben jullie carnaval gevierd? Of gaan jullie dat nog doen misschien?

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: