Privacyverklaring

Papaisdeliefste.com is onderdeel van Simone Bosters – Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op nummer 65253663.

Ik ben te bereiken via e-mail: Simone@papaisdeliefste.com.

Papaisdeliefste.com is een persoonlijke blog. In deze privacyverklaring leg ik uit welke persoonsgegevens er worden opgeslagen en op welke manier ik met persoonsgegevens omga. Mocht je na het lezen van deze verklaring nog vragen hebben, stuur dan vooral een mail naar: simone@papaisdeliefste.com.

Privacy

Ik ga vertrouwelijk om met persoonsgegevens, die ingevoerd worden op mijn blog. Deze gegevens zal ik nooit delen of verkopen aan derden.

Hosting

Papaisdeliefste.com is net als alle andere websites, ondergebracht bij een hostingpartij. In dit geval is dat Antagonist; een partij die vertrouwelijk omgaat met persoonsgegevens.

Reactie achterlaten of E-mail sturen

Onder de blogs op papaisdeliefste.com kun jej een reactie achterlaten. Je kunt hierbij je naam en e-mailadres invullen en ook de URL van je website als je deze hebt. Ook je IP-adres wordt meegestuurd als je een reactie achterlaat (zo kan spam worden geblokkeerd). Ik gebruik deze gegevens niet en verkoop ze ook niet door aan derden. Heb je een reactie achtergelaten, maar wil je dat deze van de website verdwijnt? Dat kan. Mail dan naar simone@papaisdeliefste.com. Binnen twee weken verwijder ik dan de betreffende reactie.

Als je mij een e-mail stuurt (naar simone@papaisdeliefste.com of via het contactformulier op de site) zal ik jouw e-mailadres, naam en de inhoud van de e-mail zien. Ook hier wordt vertrouwelijk mee omgegaan. Bij een winactie komt het voor dat ik door jou zelf verstrekte persoonsgegevens (naam, email-adres en postadres) deel met het bedrijf van wie de prijs afkomstig is om het uitreiken van de prijs te kunnen verwezenlijken. Als je meedoet aan een winactie stem je hiermee in (zie disclaimer). Zonder het delen van deze gegevens zou verzending van de prijs onmogelijk zijn.

Abonneren je op dit blog via E-mail

Je kunt je abonneren op mijn blog. Wanneer je hiervoor je e-mailadres achterlaat, blijft dit bij mij bekend totdat je jezelf hiervoor weer afmeldt.

Links naar andere websites

Geregeld link ik in mijn blog naar andere websites, waar je bijvoorbeeld aanvullende informatie over een onderwerp kan vinden. Ik ben niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op die websites en ook niet voor hun privacybeleid.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

Google Analytics

Voor analysedoeleinden maak ik gebruik van Google Analytics. Google gebruikt op hun beurt cookies. Met de gegevens die Google Analytics voor mij verzamelt krijg ik inzicht in mijn statistieken. Ik zie; de browser die je gebruikt om mijn website te bekijken, de tijd die je doorbrengt op de website, welke pagina’s je bekijkt en hoe lang je dat doet. Uiteraard wordt er door Google Analytics vertrouwelijk omgegaan met de persoonsgegevens. Google kan de verkregen informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik, als eigenaar van papaisdeliefste.com heb hier geen invloed op.

Social media knoppen

Bij iedere blog vind je social media buttons. Je kunt daarmee mijn blogs delen op jouw social media kanalen. De meeste kanalen werken met cookies. Lees daar de privacyverklaringen om te bekijken wat zij met de verzamelde informatie doen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen indien dat van toepassing is. Jij kan dan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar simone@papaisdeliefste.com. Ik zal zo snel mogelijk, maar binnen twee weken, op je verzoek reageren.

Bezoekers onder de 16 jaar

Papaisdeliefste.com heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonsgegevens zijn verzamelt van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via simone@papaisdeliefste.com, dan kan ik de informatie verwijderen. Dit gebeurt binnen twee weken.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Beveiliging

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens en neem de bescherming daarvan serieus. Het beheer van Papaisdeliefste.com wordt alleen door mij  (Simone Bosters) gedaan. Niemand anders heeft toegang tot de gegevens. Mijn computer is beschermt met virusscan, firewall en wachtwoord. Laat het weten als je denkt dat er toch misbruik wordt gemaakt.

Klacht indienen

Wil je een klacht indienen over de manier waarop ik jouw persoonsgegevens bescherm? Dat is mogelijk via de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Het kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Deze privacyverklaring kan ieder moment wijzigen, doordat er wijzigingen in het beleid worden gemaakt. Bekijk deze privacyverklaring dus met regelmaat.

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.
Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen!

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 500 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow