Review | Vrolijke vriendjes – Prinses Penny

Onlangs kreeg Mirthe een Vrolijk Vriendje toegestuurd van VTech, namelijk Prinses Penny en haar eenhoorn. Mirthe is er weg van en speelt er heel graag mee. Daarom vind ik dit leuke speelgoed zeker een review waard!

Prinses Penny

Prinses Penny en haar eenhoorn

Wij kregen Prinses Penny en haar eenhoorn toegestuurd. Het prinsesje is degene die geluid maakt. Ze heeft een knop op haar buik die licht geeft als je hem indrukt. Ze vertelt van alles, spelt haar naam en zingt liedjes.

Toen we de doos ontvingen en ik hem met Mirthe samen ging uitpakken, werd Mirthe al helemaal enthousiast bij het zien van de verpakking. Al in de verpakking kon ze op de knop drukken en Penny horen zingen. Het duurde haar dan ook veel te lang voor we haar (en de schroeven waarmee ze in de verpakking vastzit) los hadden gekregen. Maar toen ze er eenmaal mee kon spelen was ze blij.

Prinses Penny en Eenhoorn

De eenhoorn kan lopen

Wat een leuk ding. Als je Penny op de eenhoorn zet en je drukt op het knopje dan gaat de eenhoorn nog lopen ook. Met de koets en het veulentje erachteraan. Mirthe was al helemaal weg van haar Zoef Zoef diertje Patty de Panda, dat is haar favoriet op dit moment, maar Penny stoot Patty toch wel bijna van haar troon inmiddels.

Patty de Panda Zoef Zoef Dieren

Dat het speelgoed geluid maakt en zo’n felle kleuren heeft, vind ik helemaal niet erg. Ja op een gegeven moment hoor je de liedjes (of lachjes) van die poppetjes misschien iets te vaak, maar kinderen zijn er zo zoet mee! Gegarandeerd speelplezier. En papa’s en mama’s die misschien toch niet zo goed tegen het geluid kunnen… er zit ook een uit-knopje onderop 😉

Ik zou zeggen: aanrader.

Hebben jullie ook Vrolijke Vriendjes of Zoef Zoef dieren in huis?

Klik op één van deze links om ook Prinses Penny of een ander Vrolijk Vriendje in huis te halen.

Simone

Deze tekst bevat affiliate links

 

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: