Home » Sieraden voor sint of kerst? Hand omhoog!

Sieraden voor sint of kerst? Hand omhoog!

Welke vrouw wil nou geen sieraden voor sinterklaas of kerst? Ook al ben je mama en zit je altijd onder de snot-, melk- en spuugvlekken, je wilt er toch een beetje appetijtelijk uitzien, of niet dan? Een klein oorbelletje of een armbandje kan dan helemaal geen kwaad. Het maakt je outfit net even af.

Ik moet zeggen dat ik voordat ik mama werd, veel vaker sieraden droeg. Op de één of andere manier ben ik er nu te lui voor geworden. Als ik het ’s ochtends voor elkaar heb gekregen schone kleren aan te doen en ook nog schoenen onder te binden, dan ben ik al behoorlijk tevreden. Maar de laatste tijd probeer ik mijn outfits weer eens een beetje op te leuken met wat sieraden. Zo kocht ik laats leuke oorbellen en een nieuwe ketting. Mirthe vindt de ketting wel heel interessant en wil er graag mee spelen. Kan vervelend zijn, maar ik vind het ook wel schattig.

Nu zag ik het onderstaande bij elkaar passende setje voorbij komen. Super leuk! Lijkt me een leuk cadeau voor pakjesavond of voor kerst. Of gewoon een cadeautje aan jezelf 😉 Als mama verdien je soms een cadeautje voor zelf. Toch?!

[bol_product_links block_id=”bol_565f5d4b5afee_selected-products” products=”9200000030832291,9200000026557392,9200000032541207″ name=”Sieraden” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Bij bol.com loopt nu een leuke kortingsactie voor sieraden: vul bij het winkelen de kortingscode SIERAADDEC15 in en je krijgt 10% korting. Dit is geldig tot 23 december 2015.

Tag: Sweater Weather
Een half jaar lang mama
Tags

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Welkom op mijn blog over mama-zijn! Ik ben Simone, 27 jaar oud en mama van Mirthe (02-06-2015). Met dit blog Papaisdeliefste.com hoop ik andere mama's te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken.
Zit je niet te wachten op een flinke dosis door een roze bril , volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen? Dan kun je nu nog rechtsboven op het kruisje klikken.

Veel leesplezier!
Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Een half jaar lang mama

Mirthe is vandaag een half jaar oud. De eerste zes maanden, ze zijn voorbij gevlogen. Volgende week moeten we pas...

Sluiten