Tag: ‘Is het al bijna kerst?’

De boom staat al in huis en de kaarsjes mogen ‘s avonds alweer aan, het sfeertje zit er al in. Het is bijna kerstmis. Het wordt onze eerste kerst met Mirthe dit jaar. Ik kijk er zo naar uit! Ik kwam deze leuke tag met kerstvragen tegen bij Joyce en besloot hem in te vullen:

Hoelang nog tot het kerst is?
Nog 14 dagen en dan is het eerste kerstdag! Oeh… dat is al bijna!

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?
Een 10 natuurlijk. Ik vind kerst super gezellig. Al die lichtjes, lekker eten, gezelligheid met familie. It’s the most wonderfull time of the year!

Wanneer zet jij de kerstboom op?
Hij staat al twee weken! Meestal zetten we hem de dag na Sinterklaas op. Maar nu stond hij wat eerder al, omdat we in het sinterklaasweekend een heel druk programma hadden en daarna voorlopig ook even geen tijd om een boom te halen. Dan maar wat eerder, dan kunnen we er tenminste nog even van genieten.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?
Mijn ideale boom is een Nordmann die heerlijk ruikt, met mooie warm kleurende lampjes erin en rode ballen. Een mooi bij elkaar passend geheel. En rode ballen, omdat dat voor mij bij de kerst hoort op de een of andere manier. Een groene boom met rode ballen. O en niet te vergeten: de piek. Het liefst een mooie gouden ster.

Wat is je favoriete kerstliedje?
All I WANT FOR CHRISTMAS 🙂

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?
Een nepboom met van die gekleurde lichtgevende dennennaalden die dan ook nog iedere drie seconden van kleur veranderen. Oftewel een discoboom.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?
Gourmetten vind ik erg leuk omdat het zo gezellig is, maar ook een varkenshaasje met champignonsaus is erg lekker.

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?
Meestal een zwart met glitters. Het liefst een jurkje.

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Gezellig met het gezin onder de boom. Mirthe is dan bijna net zo oud als ik nu. Dat is nog ver weg. Wie weet wat er in de tussentijd allemaal gebeurd…

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?
Dat is toch gewoon met de hele familie om de tafel zitten en lekker eten. Gourmetten en misschien een spelletje spelen.

Dit was mijn variant van de ‘Is het al bijna kerst?’ Tag. Neem hem over als je hem leuk vindt!

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: