Thijs is jarig! | Een dreumes-cadeautje maken voor papa

Joepie de poepie! Vandaag is Thijs jarig. Hij wordt alweer 28 jaar. Wat een oude vent, of niet? Nee hoor grapje. Volgend jaar word ik zelf ook 28 en dan voel ik me natuurlijk nog piepjong! 

We vieren Thijs zijn verjaardag pas in het weekend, met hopelijk een hoop gezelligheid. Maar vandaag krijgt hij natuurlijk alvast cadeautjes van mij en Mirthe. Ik kocht een Playstation spel voor hem wat hij heel graag wilde hebben en net uit is gekomen.
img_1747

En  met namens (en mét Mirthe uiteraard) maakt ik een leuke lijst met een print erop. Thijs is behoorlijk fan van Batman dus ik bedacht het volgende:

cadeautje-voor-papa

En  het leek me wel leuk om dit aan jullie te laten zien. Wie weet een leuk ideetje om zoiets te maken voor een papa namens je baby of kind. Ik vind dat altijd zo moeilijk namelijk. Je wilt toch dat je kindje iets leuks heeft voor papa, iets waar ze ook zelf een aandeel in heeft gehad.

cadeau-papa2

Op  de print die ik gemaakt heb heeft Mirthe haar handafdruk gezet, met een beetje hulp van mama natuurlijk. Ik wilde niet dat het een al te groet kliederboel zou worden, het moet tenslotte wel iets zijn waar je tegenaan wilt gaan kijken. Want zeker weten dat papa dit boven zijn bed plaatst natuurlijk 😉

Lieve Thijs, Gefeliciteerd! Op naar een heel mooi volgend levensjaar!

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

    • Oh, wat gek. Ik zie ze zelf wel, dus zie niet wat je bedoelt. Keek je mobiel of op pc? En zien meer mensen het niet goed, laat het dan even weten, jongens, dank je! 😉

  • Leuk om zo’n persoonlijk cadeautje af te geven! Ik denk dat ik dat dit jaar ook even ga doen voor mijn man, samen met mijn dochtertje 😉
    PS: Ik zie wel alle afbeeldingen goed!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: