Vakantie weekvlog | een weekje met familie op de Veluwe!

Eindelijk is het zover. Eindelijk heb ik hem af, onze vakantie video. Ik gebruik een nieuw programma om mijn video’s te editen dus het heeft even tijd gekost om uit te zoeken hoe het allemaal werkt.

In de laatste week van augustus zijn we met mijn ouders en zusjes en hun aanhang een week naar een huisje op Landal Miggelenberg geweest in Hoenderloo. Wat een prachtige omgeving was het daar zeg! Een heel bosrijk park was het, en dat maakte de dagelijkse 32 graden Celsius prima uit te houden, want er was dus veel schaduw. Erg aangenaam.

We hebben de hele vakantie eigenlijk buiten geleefd. Het was heerlijk. Voor Mirthe hebben we op een gegeven moment even een klein zwembadje gehaald bij de Action. Dus kon ze ook heerlijk buiten in het badje daar. Opa en oma hebben genoten van Mirthe die week, dat is wel te zien in de video! En we speelden dagelijks verl spelletjes. Ik heb Qwirkle ontdekt, kennen jullie dat? Dat is een heel tof kaartspel. En we deden vaak 30 seconds. Dat blijft gewoon heel gezellig.

Nou lang genoeg gepraat, kijk maar gewoon lekker doe video, hij spreekt voor zich.

Update: Mirthe 15 maanden
De 15 maanden sprong: Slapeloze nachten

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 650 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
De 15 maanden sprong: Slapeloze nachten

Met half dichtvallende ogen, pijn in mijn rug en vingers die niet vooruit te branden zijn op mijn toetsenbord, doe...

Sluiten