Video | Een avondje uit met mijn zusjes!

Waarschuwing: Bereid je voor op een iets te melige video van drie wannabe Justin Timberlake groupies die een avondje gaan poolen en dan vervolgens ook nog in de McDonalds belanden.

Wij constateerden zaterdagmiddag dat we die avond alle drie vrij hadden en dat Thijs thuis kon blijven bij Mirthe. Dus besloten we heel spontaan een zussenavondje te houden. We hadden een hele leuke avond. Ik ben er even lekker tussenuit geweest! Kijken jullie mee?

Zussen (en broers vast ook;-)) zijn zó waardevol. Hebben jullie broers of zussen?

Simone

 

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: