Video | Center Parcs Vlog – Deel 1

Zoals jullie wel hebben kunnen zien op Snapchat (papaisdeliefste) bijvoorbeeld, waren wij vorige week een weekje op vakantie naar Center Parcs. En uiteraard heb ik daar een leuk filmpje van gemaakt. Althans, ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik ๐Ÿ˜‰ย Hoe dan ook, Mirthe heeft zich kostelijk vermaakt daar. En wij hebben daar ontzettend van genoten! Kijk je mee?

Ik heb de video opgesplitst omdat hij anders erg lang zou zijn geworden. Je kijkt nu naar deel 1. Abonneer je op mijn kanaal! Morgen komt het volgende deel van de Center Parcs Vlog online.

Kun je de video niet zien, kijk dan hier.

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com.ย Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: