Vlog | Een dagje naar de dierentuin

Wij zijn in het lange hemelvaartsweekend een dag naar het Ouwehands Dierenpark geweest met Mirthe. En ik heb dat op video vastgelegd. Vandaag laat ik jullie het resultaat zien van mijn allereerste vlog! Kijken jullie mee?

Voor Mirthe was het haar eerste dagje dierentuin. En voor mij was het mijn eerste dagje vloggen. Nog niet eerder zette ik een vlog online, dus ik vind het wel spannend. Ik heb deze video gewoon met mijn mobiele telefoon opgenomen, om eens te kijken hoe het vloggen bevalt. Ik moet zeggen dat ik het leuk vond om te doen. Ik had nog meer van de dierentuin zelf gefilmd, maar een aantal shots waren mislukt, haha. Nou ja, volgende keer beter.

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties! Als je de video leuk vond, doe dan een duimpje omhoog en/of abonneer je op mijn YouTube kanaal. Dat zou ik echt superleuk vinden!

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

10 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: