Vlog | Mirthe’s eerste verjaardagsfeest

Op de dag van Mirthe’s verjaardagsfeest, afgelopen zaterdag, heb ik gevlogd. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien hoe haar feestje was!

Vergeet niet de duimpjes omhoog te doen en even een (gratis) abonnementje te nemen op mijn YouTube kanaal.

Simone

Hoe bescherm je kinderen tegen muggen en andere insecten?
Hoe ben ik als blogger? - Tag

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.