Waar blijven de pepernoten?

Hoi allemaal, 

Het was weer eventjes verdacht rustig op mijn blog. Wij waren nog even een weekje op vakantie! Om de zomervakantie mee af te sluiten zullen we maar zeggen. Afgelopen week was ik met Thijs, Mirthe, mijn ouders, zusjes en aanhang een weekje op de Veluwe. In een park van Landal. Het was er echt prachtig en we hebben het heel gezellig gehad. Ik heb gefilmd dus binnenkort mogen jullie hiervan de video(‘s) verwachten (ik weet nog niet hoeveel, volgens mij heb ik best veel materiaal).

Maar goed, vandaag is dus mijn laatste vrije dag. Hierna ga ik weer aan het werk. En dan gaan we dus het najaar weer in. Dan ga ik weer naar de kerst toeleven, haha. Of nee wacht, eerst Sinterklaas natuurlijk. Met Mirthe een schoentje zetten, dat lijkt me leuk! Of pepernoten scoren bij de aankomst van de pakjesboot. Over pepernoten gesproken… wanneer komen die nou eens in de supermarkt. Ben ik scheel en heb ik ze nog niet opgemerkt, of zijn ze echt laat dit jaar? Normaal zijn ze er al in Augustus toch? Veel te vroeg ja, dat vind ik ook. Maar ik moet toegeven, ik heb er stiekem wel weer zin in.

Zo heb ik stiekem ook wel weer zin om mijn herfstkleren aan te trekken. Ik ben na mijn zwangerschap nogal wat afgevallen, waarschijnlijk meer door mijn Crohn dan door mijn gezonde eetpatroon, maar toch. Ik heb dus een hoop nieuwe kleren in een maat kleiner aangeschaft voor het najaar. En die liggen op me te wachten!

Nee zonder gekheid. Laat het nog maar even mooi nazomer zijn! De winter duurt me altijd lang genoeg. Ik heb liever lekker weer, een zonnetje, ijsjes eten en met zonder jas naar buiten.

Goed, dit is weer een lekker onsamenhangend blogje geworden. Maar nu zijn jullie wel weer even op de hoogte van wat er gaande is hier!

Fijne week allemaal!

Simone

P.S.: Heb jij nog vakantie tegoed? Of ben je ook weer aan het werk?

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: