Wat betekent de ziekte van Crohn voor mij? | Wereld IBD-dag

Het is vandaag wereld IBD-dag en daarom deel ik vandaag wat IBD (in mijn geval de ziekte van Crohn) voor mij betekent.

Ik kom er na het maken van deze video achter dat ik helemaal niet benoemd heb waar IBD voor staat. Dus mocht je dat niet weten: het staat voor Inflammatory Bowel Disease.

Bedankt voor het kijken! Deel ook wat IBD voor jou betekent met #IkenIBD. En abonneer je op mijn YouTube Kanaal!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: