Papegaaien, BBQ & Julianatoren | VIDEO hemelvaartsweekend

Oh wat hebben wij van het hemelvaartsweekend genoten zeg. We hebben zoveel leuke dingen gedaan. En wat was het een mooi weer!

We hebben onder andere een BBQ gehad. We gingen papegaaien kijken in Zoo Veldhoven en we zijn in Julianatoren geweest. Oh ja, én Mirthe achtervolgt een stel kippen 😉

Kijk je gezellig mee?

Hopelijk hebben jullie ook zo’n heerlijk weekend gehad!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: