Win Bergstein regenlaarsjes! | WINWEEK (actie gesloten)

Oh yes jongens deze winactie vind ik zelf zo ontzettend leuk! Ik ben dol op Bergstein regenlaarsjes en ik mag twee paar weggeven! Ervaar zelf hoe fijn de Bergstein regenlaarsjes zijn, doe mee met de winactie!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen en als je mijn weekvlogs volgt, dan heb je het ook wel langs zien komen. Mirthe loopt heel graag op haar laarsjes. Het zijn zulke mooie soepele en goed passend zittende laarsjes. Ik ben er echt over te spreken. En al je Mirthe haar schoenen laat kiezen, komt ze negen van de tien keer met haar laarsjes aanzetten. Een goed teken, toch? Het is zo makkelijk om een paar goede laarsjes te hebben staan. Ze zijn zo aan, geen strikjes of moeilijk sluitende ritsen. Gewoon een rubber laarsje, simpel als dat. En ze mogen vies worden. Er mag mee in de plassen gestampt worden. En als je zeer op de schoonheid gesteld bent, dan spoel je ze bij thuiskomst gewoon even af.

Op de hak van het laarsje zit een reflector waardoor je kleine ook nog goed zichtbaar is in het donker. Als de kleur tenminste niet opvallend genoeg was. Want Bergstein laarsjes zijn er in vele leuke kleuren. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Maar echt, er zijn er nóg meer. Als Mirthe’s voetjes gaan groeien dan wil ik ook nog eens de gele, gewoon omdat ik ze zo lekker eigenwijs vind. En ik denk dat de lichtblauwe ‘celeste‘ kleur ook een hele mooie kleur is die overal goed bij combineert. Of ga ik toch weer gewoon voor die mooie roze kleur die ze nu heeft, omdat die haar zo leuk staan? Óf nog iets anders: de koraalkleur! Lastig hoor, zoveel keus. Maar oh zo leuk!

Dus wil jij kans maken op een paar rainboots van Bergstein naar keuze (kleur en maat – mits beschikbaar), doe dan mee met de winactie:

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet. Ik ben benieuwd naar jullie favoriete kleuren.
 • En laat ook weten op welke kanalen je me volgt. YouTube kanaalFacebook en/of Instagram, ieder kanaal wat je volgt zorgt voor een extra winkans.

Doe jij ook mee?! 🙂

Meedoen kan tot en met 10 maart. Daarna krijgt de winnaar een mailtje van mij! (Vul dus een correct e-mailadres in! – dit wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaars hebben bericht ontvangen.

103 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Super leuk!! Ik volg je op instagram, ik lees al je blogs trouw en bekijk je weekvlogs. Super leuk!

 • Ja heel graag voor een van onze super snelle groeiers! Regenlaarzen komen elk seizoen van pas in Nederland!

 • Hoihoi… ik volg je overal 🙂 Wat een schattige laarsjes. Geel, oranje, groen, blauw,… allemaal leuk voor onze Ties. Hij is helemaal gek van te ploeteren in water dus dit zou erg handig zijn 🙂
  Groetjes tineke

 • Wauw, misschien is dit wel de allerleukste prijs!! Ik kan niet wachten totdat ik ons meiske zie lopen met de Bergstein laarsjes aan! In geel, of misschien toch wel rood… maar oh die roze zijn ook zo schattig! (Ik volg je blogs, Facebook en YouTube kanaal.

 • Super leuk ik doe graag mee voor mijn meisje die nog geen kaplaarsjes heeft! Ik volg je op alles 🙂 (mijn instagram is angeliquexmila)

 • Laarzen zou niet weten wat ik er zonder moest! Buiten spelen, in plassen stampen en op de boerderij lopen.ruben draagt ze vaker dan zijn schoenen. Ja kleur kiezen. Dat gaat moeilijk worden. Ienemienemutte?

 • Super leuk! Gaat niet heel lang meer duren denken ik, voordat Mats gaat lopen! De blauwe, rode, zwarte, groene,… zoveel leuke kleurtjes! (Volgen je overal)

 • alle kanalen
  leuke actie voor mijn kleindochter lekker stampen in de plassen

 • Ow wat leuk
  Ik volg je op instagram Facebook en op YouTube
  Maar wat een schattige kleuren maar ik zou denk voor Fuxia of lichtblauw gaan

 • Wat een super leuk actie voor ons stoere dochtertje! Zwart en roze vind ik hartstikke leuk!
  Ik volg je op Youtube, Facebook en Instagram 😀

 • Die zijn leuk!!!! Ize heeft nog geen goede regenlaarsjes dus ze komen zeker van pas. Roze is leuk voor onze dame maar alles felle kleuren zijn leuk.
  En volgen doe ik je nog steeds overal :-).

  Groetjesss

 • Wat gaaf! Helemaal eens over de kleur celeste, als ik win dan graag in maat 23. Wat een fris kleurtje! Ik volg je op instagram, Facebook en YouTube.

 • Rood voor bij haar Roodkapje-jas, geel voor een frisse toets… Volg je op you tube, Facebook en Instagram!

 • Ooo die zijn gaaf ik loot heel graag mee. We wonen op een bouwterrein dus laarzen hebben wij wel nodig! Maar zulke mooie laarzen hebben we nog niet gehad want zal mijn zoon daar mooi op rond banjeren! Volg je via alle kanalen

 • Ja! Ik doe mee voor ons zoontje Gijs! De gele laarsjes vind ik super gaaf. Ik volg je op YouTube en Instagram.

 • Wat een super leuke actie weer!! Ik volg je via elk kanaal .

  Ik vermoed dat de gele laarsjes ook mijn voorkeur zouden hebben.. of de donkerblauwe voor mijn zoontje

 • Ohhh de roze natuurlijk Ik volg je op instagram en Facebook en kijk de filmpjes via YouTube!

 • Zie wel vaak de Bergstein laarzen in de media voorbij komen. Wat een vrolijke kleuren en ze lijken mij super comfortabel. Dat zou ik mijn dochter ook wel gunnen.
  Doe voor haar mee. Paars is haar lievelingskleur ik ga dus voor de kleur;
  Purple…..

  Laat het nu maar; ♩Purple rain, puuuurple rain……

 • Hi, ik volg je al een tijdje overal :). Ik doe graag mee voor onze zoontje Dex. Alle kleuren gaaf behalve roze hihi. Mijn zoontje woont echt in z’n regenlaarzen dus mama en Dex zullen hier heel blij mee zijn. En papa uiteraard ook!

 • Wat een geweldig, leuke actie. Zie de Bergstein laarzen vaak in media verschijnen. Zulke vrolijke kleuren! En ze lijken mij ook echt comfortabel. Dat gun ik mijn eigen dochter ook. Ze is gek op de kleur paars. We gaan dan ook voor Purple. Ze heeft nu geen laarzen meer.

  Laat het nu maar; Purple rain, puuuurple rain ♩

  Ik volg je op Instagram en Facebook

 • Ohhhhh ook onze favoriet!! Ik doe mee voor Olivia haar eerste laarsjes 🙂 Mijn favoriete kleur is geel (gele laarsjes in de regen) maar Phileine en Olivia kiezen denk ik voor roze 🙂

 • Oranje, groen, blauw, … vind ze allemaal wel leuk! We doen hier ook terug mee en volgen je op fb, ig en youtube

 • Leuke actie, ik doe graag mee! Mare wil altijd naar buiten dus laarsjes zijn een must! Kleur kiezen wordt nog lastig… De gele, rode of groene zijn denk ik favoriet!
  En ik volg je overal

 • Super gaaf! Mijn meisje wilt altijd in de plassen stampen maar heeft nogsteeds geen regenlaarsjes 🙁 wy volgen je op alle kanalen! Hopen op een beetje geluk vandaag

 • Wat een leuke laarzen! Mijn zoontje (maat 28) vind de lime groene laarzen erg leuk, maar voor mijn dochtertje vind ik de roze (pink) laarzen in maat 21 ook erg leuk. Mocht ik winnen dan laat ik de keuze aan jullie, de roze of de groene 😉 Volg je op Youtube, Bloglovin en Google+

 • Wat een super gave winactie! Ik volg je op alle kanalen (MoedersNatuurlijk). Femke zal ongetwijfeld heel blij worden van een stel roze laarsjes! Wij doen weer mee!

 • Super graaagggg! Die kleurtjes zijn zoooo leuk! Groen of rood vinden wij jawel heel gaaf, alhoewel oranje ook wel erg stoer is! Alle kanalen worden gevolgd!

 • Net als heeeel veel anderen zo te zien wil ik ook winnen winnen winnen. Ik hou van deze laarzen en wil heel graag een rood paar voor onze spruit. Maken ze eigenlijk ook volwassen laarsjes?? Hahaha want dan wil ik die ook hahahaha

  Ik volg je uiteraard op fb en insta

 • Jihaaa! Wat een gave actie weer! Ik doe mee voor Fedde! Alle kleurtjes zijn gaaf, maar de boots in yellow kan hij wel héél stoer (en veilig!) in de plassen gaan stappen als hij straks kan lopen! Ik volg je op alle kanalen! 🙂

 • Leuk leuk leuk! De regenlaarsjes van Noortje zijn inmiddels te klein. Rood, geel en roze vinden wij heel leuk! Ik volg je op alle kanalen

 • Ahh bergstein laarsjes zijn echt geweldig! Hier ook favoriet! Ook Noa loopt het liefst altijd op haar bergstein laarsjes en toevallig de Afgelopen week op vakantie weer. De vrolijke kleurtjes zijn ook altijd zo leuk allemaal!!
  Noa is dol op roze en met maat 26 zou ze dolblij zijn want die van haar worden helaas wat te klein nu!

 • Heel leuk merk! Mijn zoontje heeft ze in het geel. Voor het babymeisje op komst zou ik graag een paar roze willen. Ik volg je op alle kanalen.
  Liefs!

 • Volg jullie al enige tijd op instagram en facebook mijn zoontje zou de blauw maat 26 tof vinden en mijn prinsesje roze maat 27 dus een van de 2 zal gat in de lucht springen.

 • Super leuk die regenlaarzen van Bergstein. In de kleur oranje lijken ze me super voor mijn zoons…… Ik ga je vanaf vandaag volgen op alle kanalen. Ga zo door

 • Ik zou ze graag willen winnen voor mijn dochter, ons nieuwe huis heeft nu alleen maar modder in de tuin kan ze daar lekker rond banjeren. Zou ze geweldig vinden. En mama en papa ook, kan ze
  lekker helpen in de tuin gezellig.

  We volgen op fb en yt.

 • Ik heb je blog pas sinds deze week ontdekt en heb begin van de week al je vlogs teruggekeken en vind je een leuke en spontane vrouw met een super schattige dochter.

  Ik zou het leuk vinden om deze laarsjes in het roze te winnen voor mijn dochtertje van 14 maanden zodat ze haar eerste stapjes straks in de plassen kan maken. Hoewel ik stiekem toch meer hoop op het voorjaar met een zonnetje!

 • Super leuk! Ik zou denk ik net als jij voor de leuke roze gaan, zo schattig.

  Ik volg je op al je kanalen.

 • Zo’n mooi merk dit! Ik vind zoveel kleuren mooi maar mijn favoriet voor mijn nichtje is de celeste! Maar de coral is ook zeker mooi en de gele zo vrolijk. Ik volg jou op alle kanalen.

 • 10 maart is een hele mooie dag 😉
  Ik vind de gele echt onwijs leuk!
  Ik volg je op YouTube en Facebook.

 • 10 maart is een hele mooie dag 😉
  Ik vind de gele laarsjes onwijs leuk!
  Ik volg je op Facebook en YouTube.

 • Ik vind de rode heel gaaf!! Maat 22
  Ik volg je via facebook: An Na
  Instagram: newyorkje88

 • Oeh wat een leuke laarsjes! Je zou bijna willen dat de lente nog even op zich laat wachten! Ik volg je blogs

 • Eva en mama doen graag mee! Ik denk dat we geel zouden kiezen, maar dat zou zomaar op het laatste moment nog kunnen wijzigen naar groen, rood of roze. Ze zijn allemaal zo mooi!

 • Ze zij erg vrolijk. Volgen doen we op yt fb Twitter. Wij doen graag mee voor paarse in mt 23

 • Ooh weer zo’n te gekke winactie! Wat mag je toch leuk spul weggeven zeg! Wij doen bij deze ook gewoon weer mee hoor, want m’n dochtertje wordt 24 maart 1 jaar dus over een tijdje zal ze wel lekker kunnen stampen in de regen! Bij een echt meisje horen natuurlijk mooie Rose bergstein laarsjes! Dikke liefde voor deze regenlaarsjes dus ook hier gaan we weer voor duimen

 • Ja heerlijk eigenwijs, deze laarsjes. Ik zou dan ook voor de gele gaan, zodat eerst mijn dochter en daarna mijn zoontje er lekker mee in de plassen kunnen stampen!
  Oh en ik volg je via Instagram en YouTube!

 • Ik doe mee! En volg je op Facebook en Instagram. Wat een heerlijke en leuke dochter heb je!

 • Leuke winactie ik ken het merk niet maar ik zie overal op ig fb en YouTube voor bij komen en bijna elke blogger die ik volg.
  Ik vind ze Mirthe ook leuk staan dus ik ben benuwd na de laarsjes
  Ik doe graag mee voor Zeineb mijn dochtertje de roze zouden wij geweldig vinden in maat 23of 24 ligt eraan hoe ze ze vallen maar genoeg geschreven.
  Ik volg je overal

 • Hoi Simone,
  Ik doe graag mee voor gele laarsjes voor mijn dochter. Die staan fantastisch bij de rode overall die ik woensdag voor haar heb gekocht. Daarmee gaan we samen de tuin onveilig maken en groenten kweken in de kas.
  Groetjes,
  Saskia
  Ps: ik volg je op FaceBook

 • Weer zo n leuke winactie, echt super! Voor onze meid zou ik de roze laarsjes helemaal geweldig vinden:) vandaag heeft ze uitgevonden hoe leuk het is om in de regenplassen te stampen (oke en ook in modderplassen…) dus laarsjes zijn geen overbodige luxe :-p
  Ik volg op instagram en youtube

 • Kan het natuurlijk niet maken om dan niet mee te doen om iets te winnen voor mijn oudste zoon (6jaar). Dus bij deze. Ik zou voor hem gaan voor de donker groene, rode, licht blauwe of donker blauwe…. maar hij mag kiezen…. en hij kiest de licht groene of (heel schattig) als die “op” zijn dan de gele!!!
  (Volg je op fb en insta)
  Fijne avond.

 • Purple, Orange, fuxia, pink, yellow, coral.. allemaal mooi voor mijn meisje maar favoriet is toch echt celeste wauw de naam alleen al! Ik volg jou op alle kanalen.

 • Super gave laarzen. Ik wil graag meedoen voor jonathan. En als ik win mag hij zelf het kleurtje kiezen. Ik volg je overal!

 • Ik zou ze graag winnen voor mijn zoon. Nu we weten dat er ook een tweede zoon op komst is zouden we ze dubbelop kunnen gebruiken! En dan vooral dragen onder een mooie overall bij opa op de trekker.

 • Wat een gave winactie, mijn dochtertje kan nog niet zo lang lopen dus hier nog geen laarzen in huis, maar deze staan zeker op mijn verlanglijstje en dan in de eigenwijze kleur geel, superleuk. Ik volg je al op instagram en YouTube en natuurlijk je blog, maar vanaf vandaag ook op Facebook 😉

 • Ik volg je op fb en insta . Super leuk!! En deze laarsjes zouden super zijn in het groen voor mijn knul!! Maat 31 graag.

 • Ooooh, deze staan al zo lang op mijn verlanglijstje voor ons jochie die zo graag opa helpt met de schapen, ik doe graag mee!
  Ik heb geen Facebook of Instagram, maar ik volg wel je youtubekanaal

 • De blauwe rode of bruine daar kan mijn zoontje fijn mee in de plassen stampen. Ik volg op facebook

 • Wat een leuke actie. Favoriete kleur is lastig. Ik ben zelf erg van het roze, maar ook wel praktisch ingesteld. Ik heb een dochter van 6 en een zoontje van 4 en Bergstein is niet heel goedkoop dus dan zou ik een meer neutrale kleur kiezen die voor beiden kunnen. Groen is de lievelingskleur van dochter, geel van zoonlief dus misschien dan maar rood zodat ze het beiden goed vinden, haha. Kunnen wel regenlaarsjes gebruiken met dit weer iig! Ik volg via facebook, instagram en youtube. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Die zijn echt leuk die Bergstein laarsjes. Ik moet zeggen dat ik die old-fashioned kleur geel, nog altijd erg leuk vind. Maar mijn dochtertje kennende zullen de roze ook zeker in de smaak vallen. Zij heeft maat 28, dus als die te vergeven zijn, waag ik graag een poging! (Ik volg via Facebook en Instagram)

 • Deze zijn zooooo leuk! Wij gebruikten ze ook voor de aankondiging van ons kleintje! Ik wil graag meedoen voor ons kleintje voor de gele laarsjes, zo schattig!

 • leuk doe graag mee voor mijn kleinzoon , leuke kleurtjes maar zou gaan voor groen of donkerblauw

 • Super schattig zijn ze! Als het kan ga ik voor de rode in maat 27 (heb nu nog kleinere laarsjes staan maar zeker niet zo mooi als deze 🙂 )
  Ik volg je op alle kanalen 🙂

 • Jeetje wat een gave actie! Wij zijn dol op laarsjes zodat ze lekker buiten kan spelen en natuurlijk in de plassen kan stampen! 🙂 Dochter Marit is nu 1.5 en pakt al zelf haar laarsjes als ik zeg dat we naar buiten gaan. Haar laarsjes nu beginnen te klein te worden dus nieuwe zijn heel welkom! Graag in geel of roze en in maat 24. We volgen je op Instagram trouwens.

 • Ze zijn zooo leuk! Ik volg je trouw op instagram en weet zo precies wanneer er weer een nieuwe vlog of blog is De roze lijken mij geweldig voor mijn dochtertje

 • Leuk voor onze kleine man die net begint te lopen dus straks lekker in de plassen kan stampen met blauwe 😉 laarsjes!

 • Ohhh wat een superleuke laarsjes. Ik heb al een paar keer met regenlaarsjes in m’n handen gestaan, maar toch twijfel ik over kleur en pasvorm. Ik ben benieuwdnaar deze laarsjes, naar aanleiding van jouw positieve ervaringen!

  Ik volg je op FB, Insta en hier!

  Groetjes, Kirsten

 • Oeh lastig kiezen hoor welke kleur…..Maar we doen graag mee voor ons schatje Fedde! Wat een leuk actie!

 • Wij doen graag mee!Deze laarzen zou ik graag willen winnen voor onze Zanna of Jinthe.

  Ik volg je op instagram en Facebook.

 • Ooh wauw! Tis idd lastig kiezen, maar ik denk toch de blauwe! Ik doe graag hiervoor mee! Ik ben je tegen gekomen op IG, maar zal ook eens kijken naar je FB en Youtube! Ik houd er wel van 😉

 • Super Leuk! Een paar roze voor mijn dochter die in mei 1 jaar word! Meteen een leuk cadeautje! Ik volg je pas net via Instagram helemaal leuk.. ik duim!

 • Mijn dochters zouden graag iedere dag hun regenlaarzen aan hebben! Zeker met het regenachtige weer in Nederland vinden ze niet leuker dan lekker naar buiten en in de plassen stampen. De laarzen van Bergstein zitten dan wel erg lekker! De leukste kleur die ertussen zit vind ik Coral; net een beetje anders dan anders!

 • Ik doe graag op de valreep nog mee! Ik wil graag de gele voor Jippe (21 maanden). Hij heeft zo’n heerlijk geel ‘regen’jasje voor het voorjaar en is dol op laarzen om mee in de plassen te stampen. Zijn andere laarsjes zijn bijna te klein en ik zou graag een paar Bergstein laarsjes voor ‘m hebben! 🙂 Ik volg je op fb, ig en yt onder lisannedekruijff of younaileditnl.
  x

 • Heel gaaf, al die kleurtjes! Met regenbooglaarsjes in de plassen stampen, heerlijk!
  Wij zouden heel blij zijn met de mooie roze laarsjes in maat 28.
  (social media heb ik niet, kan ik dat compenseren met enthousiasme? 😛 )

 • Geel, oranje en groen zijn hier favoriet!!! Wij doen graag mee voor mooie nieuwe laarzen voor Sara.

  • In mijn enthousiasme vergeten te zeggen dat ik je volgende op Instagram, Facebook en YouTube.

 • Heel erg leuk! Regenlaarzen slijten hier, en als ze niet slijten dan zijn de voeten ineens te groot 😉 Ik vind deze laarzen echt te gek. Helaas hebben we deze leuke stoere bergsteiners nog niet voor onze meiden, ze zijn wel erg welkom! En die kleuren….teveel leuke kleuren!

 • Leuk leuk ! Heel graag mee gedaan voor mn prinsesje papaas trots! De roze zouden geweldig zijn!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: