Oh yes jongens deze winactie vind ik zelf zo ontzettend leuk! Ik ben dol op Bergstein regenlaarsjes en ik mag twee paar weggeven! Ervaar zelf hoe fijn de Bergstein regenlaarsjes zijn, doe mee met de winactie!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen en als je mijn weekvlogs volgt, dan heb je het ook wel langs zien komen. Mirthe loopt heel graag op haar laarsjes. Het zijn zulke mooie soepele en goed passend zittende laarsjes. Ik ben er echt over te spreken. En al je Mirthe haar schoenen laat kiezen, komt ze negen van de tien keer met haar laarsjes aanzetten. Een goed teken, toch? Het is zo makkelijk om een paar goede laarsjes te hebben staan. Ze zijn zo aan, geen strikjes of moeilijk sluitende ritsen. Gewoon een rubber laarsje, simpel als dat. En ze mogen vies worden. Er mag mee in de plassen gestampt worden. En als je zeer op de schoonheid gesteld bent, dan spoel je ze bij thuiskomst gewoon even af.

Op de hak van het laarsje zit een reflector waardoor je kleine ook nog goed zichtbaar is in het donker. Als de kleur tenminste niet opvallend genoeg was. Want Bergstein laarsjes zijn er in vele leuke kleuren. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Maar echt, er zijn er nóg meer. Als Mirthe’s voetjes gaan groeien dan wil ik ook nog eens de gele, gewoon omdat ik ze zo lekker eigenwijs vind. En ik denk dat de lichtblauwe ‘celeste‘ kleur ook een hele mooie kleur is die overal goed bij combineert. Of ga ik toch weer gewoon voor die mooie roze kleur die ze nu heeft, omdat die haar zo leuk staan? Óf nog iets anders: de koraalkleur! Lastig hoor, zoveel keus. Maar oh zo leuk!

Dus wil jij kans maken op een paar rainboots van Bergstein naar keuze (kleur en maat – mits beschikbaar), doe dan mee met de winactie:

  • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet. Ik ben benieuwd naar jullie favoriete kleuren.
  • En laat ook weten op welke kanalen je me volgt. YouTube kanaalFacebook en/of Instagram, ieder kanaal wat je volgt zorgt voor een extra winkans.

Doe jij ook mee?! 🙂

Meedoen kan tot en met 10 maart. Daarna krijgt de winnaar een mailtje van mij! (Vul dus een correct e-mailadres in! – dit wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaars hebben bericht ontvangen.