Win een Qibbel fietsstoeltje! | WINWEEK (actie gesloten)

Fietsen met een kleine dreumes in het voorstoeltje, wie houdt er nou niet van. Ik vind het werkelijk heerlijk. Zo’n zingend klein meisje dat voor me uitgaat terwijl ik de wind door mijn haren voel en het zonnetje op mijn huid. Zodra het mooi weer is pak ik de fiets en ga ik een stukje rijden met Mirthe. En Mirthe zelf? Die doet ook niet liever!

Nog héél even voorop!

Zo lang het nog mag en kan houd ik Mirthe graag nog eventjes in het voorstoeltje. Kindjes tot 15 kilogram en/of 3 jaar mogen voorop, in het Qibbel stoeltje dat ik heb. Dat is zo gezellig, want dan zie ik Mirthe genieten! Ze wijst alle dieren aan die ze tegenkomt en ze speelt met het stuurtje op het stoeltje. Ze drukt regelmatig op haar toeter of ze pakt mijn handen vast. Zo fijn! Ik hoop dat het snel weer een beetje mooi weer wordt en dat ik weer wat vaker op de fiets kan stappen.

En het allerleukste is: ik mag één van jullie blij maken met een fietstoeltje van Qibbel. De winnaar mag zelf op de site van Qibbel een voorzitje samenstellen. Compleet met windscherm, bekledingset en ’toybar’. Het stoeltje zelf is er in en witte of in een zwarte variant (zoals die van ons). En doordat het stoeltje leverbaar is met allerlei verschillende kleuren bekledingsets, kun je het helemaal naar eigen smaak maken. De toybar vind ik echt een leuke toevoeging, want dan kan je kleintje zelf lekker meesturen en toeteren. De voetsteuntjes en de riempjes aan het stoeltje zijn helemaal af te stellen, zodat je kindje goed zit.

Dus wil jij kans maken op een prachtig (én superfijn, ik heb er al meer dan een jaar ervaring mee) fietsstoeltje? Doe dan mee aan deze winactie!

 • Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal, en volg me op Facebook en/of Instagram, ieder kanaal wat je volgt zorgt voor een extra winkans.
 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet, en op welke kanalen je me volgt.
 • Ik zou het heel tof vinden als je het bericht over de winactie op facebook wilt liken/ delen/ reageren!

Doe jij ook mee?! 🙂

Meedoen kan tot en met 7 maart. Daarna krijgt de winnaar een mailtje van mij! (Vul dus een correct e-mailadres in! – dit wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaar heeft bericht ontvangen.

47 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Wauw wat een mooie actie weer, Simone en Myrthe! Wij doen heel graag ook vandaag weer mee. Zeer binnenkort als het voorjaar zijn intrede doet, mag Fedde ook in een fietsstoeltje en laten we die nou nog niet niet hebben. 🙂 Ik kijk er enorm naar uit met hem op de fiets (goed voor mijn gezondheid!!) door onze mooie Bommelerwaard te touren! En ja, ik volg je op alle drie de kanalen hoor!

 • Die toybar is echt gaaf! En een nieuw zitje komt goed van pas want ons oude zitje begaf het dit weekend! Ik volg je op alle kanalen 🙂

 • Oh wow dit is echt geweldig! Ik zou heel graag met mijn dochter willen fietsen.
  Ik volg je via facebook: An Na
  Instagram: newyorkje 88

 • Wat leuk dat er een zo’n Toy bar opzit! Doe heel graag mee 🙂 Vooral nu de lente eraan komt, wil ik graag proberen voor de eerste keer de kleine op de fiets mee te nemen. Nogmaals gefeliciteerd met jouw blog en ik volg jou op alle kanalen.

 • Super gaaf! Hier is het bijna zover dat we kunnen gaan fietsen, Tom is nu bijna 7 maanden. Dus zo’n super leuk fietsstoeltje is heel erg welkom! Ik volg je op alle kanalen 🙂

 • Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee om in het voorjaar heerlijk een stuk met mijn zoontje te kunnen fietsen

 • Het is nog even ver weg maar ook aan deze actie doe ik graag mee;-) en weer gefeliciteerd!

 • Van harte met je 2 jarig bestaan! Ik volg je ondertussen op alle kanalen en wordt regelmatig geinspireerd door je berichtjes.
  En dit, super mooie prijs! Wij zouden hem erg graag winnen. Als het voorjaar begint is ons zoontje groot genoeg en kunnen we eeeeindelijk op de fiets! Maar dan moeten we nog wel een stoeltje vinden… 😀

 • Ik doe graag mee met deze actie. Mijn meisje wordt bijna een dreumes en met het voorjaar in aantocht wil ik graag met haar fietsen. Ik volgde je gewoon zelf, door regelmatig even op je site te kijken maar ga me nu abonneren op je YouTube kanaal!

 • Ook te gekke giveaway! En net als bij de zoef zoef Vtech winactie komt deze ook serieus gelegen, omdat ik straks in het voorjaar met mijn dochtertje die 24 maart 1 jaar wordt, lekker wil gaan fietsen! Hoe gaaf is het dat ik dat in dit stoeltje kan doen en dat ze daar dan voor de allereerste keer in mag zitten en kan gaan genieten van de fietstochtjes! Dus bij deze ook heel hard duimen!
  Volg je uiteraard op alle kanalen

 • Onze zoon olivier is 9 maanden en kan zelf zitten. Tijd voor mij om op zoek te gaan naar een fietsstoeltje . Ik kan niet wachten om met hem door de Apeldoornse bossen te fietsen . Ik volg je via fb en Zal je bericht openbaar delen.

 • Geweldige actie, ik doe graag mee! We hebben nu een oud fietszitje van m’n zus, mijn zoontje is inmiddels het vierde kind dat er gebruik van maakt! En hoewel hij er prima in kan zitten is het zitje erg roestig en eigenlijk wel aan vervanging toe.. Ik volg je op alle kanalen.

 • Wat een lief fietsstoeltje! Deze plaats ik graag op mijn fiets, voor het meisje die ik in mei verwacht 🙂
  Ik volg je op alle kanalen.
  Liefs!

 • Wat een ontzettend leuke actie! Ik was al abonnee op je YTkanaal en ook op Feestboek 🙂 volgde ik je al! Heel graag maak ik een kansje, zeker nu het terug wat beter weer wordt om met onze kapoen op pad te kunnen gaan! <3

 • Al moeder van een tweeling doe ik graag mee en volg je via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en getweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Ik doe heel graag mee! Ik kan niet wachten totdat m’n dochtertje mee mag op de fiets.
  Ik volg je op Facebook/YouTube.

  Ik zal hem even delen, want er zijn vast nog veel meer mensen die hier blij van worden!

 • van harte gefeliciteerd, volg op alle kanalen
  megamooi kado om voortaan met mijn kleinzoon op stap te gaan, geen auto en geen rijbewijs voor mij is dit de hoofdprijs

 • Super leuke prijs om te winnen. Als het weer beter gaat worden willen wij met onze dochter van 10 maanden gaan fietsen. Dit stoeltje zou super zijn hierbij. Ik volg je op alle kanalen.

 • Leuk zeg! Zou graag met met mijn zoontje heerlijk willen fietsen over de haven, bootjes kijken langs het strand en daarna een lekker ijsje eten. Doe graag mee met dit leuke fietsstoeltje! Van harte met je blog:)

 • gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  zou graag willen winnen… dan kan ik van de zomer heerlijk fietsen met mijn 2 meiden

  groetjes
  Marloes

 • Wij zijn tot nu toe nog niet weggeweest met de fiets met ons mannetje, maar ik denk dat hij dat echt helemaal geweldig zal vinden. Zo een toeter zal hij denk ik wel de hele tijd willen gebruiken hahaha. Ik volg je via alle kanalen en zal de actie ook delen. Groetjes

 • Hoi wat een leuke Blog ik volg jullie op Facebook en YouTube en zo een zitje is ideaal voor de voorjaar

 • Ik volg je via Instagram en YouTube! Op dit moment kan ik niet wachten wachten tot ons zoontje voorop de fiets kan! Hij is 9 maanden maar heeft nog geen goede rompbalans, dus we zijn hard aan het oefenen! Zodat hij, als het weer mooier weer wordt, gezellig bij mij voorop kan zitten. Met zo’n gaaf voorzitje zou dat een nog groter feest worden!

 • Oh ik kijk zo uit naar de lente. Dit jaar kan mijn zoontje voor het eerst op de fiets, we moeten alleen nog eens fietszitje halen. Ik heb in mijn woonplaats al allemaal fietsroutes uitgestippeld.
  Liefs

 • We doen ook hier graag mee! Binnenkort als het mooi weer wordt, willen we voor de eerste keer met onze kleine man gaan fietsen, dus deze zou supergoed van pas komen! We volgen je op de 3 kanalen!

 • Handig voor ons meisje voor over een paar maanden! We hebben een vrij oud voorzitje een nieuwe zou top zijn! Kan de oude door naar mijn ouders.

 • Super leuk! Ik kende je blog nog helemaal niet. Ik ben gaan volgen op YouTube, Facebook (en bericht geliked!), instagram en bloglovin.

  Ik doe heel graag mee voor mijn jongste meisje!

 • Zou super zijn voor mn zoontje want als het wat mooier weer is mag hij voor het eerst mee op de fiets en zou natuurlijk helemaal tof zijn in zo’n mooi en leuk stoeltje als deze! Ik volg je op Facebook en YouTube!

 • Ha Simone, gefeliciteerd met je jubileum! Wat een mooie fietsstoel! Mijn meisje is bijna oud genoeg om te gaan fietsen, dus deze prijs is fantastisch voor ons. Ik waag graag een kansje! Ik volg je op alle kanalen met veel plezier.
  Groet, Marjolein

 • Ik wil graag meedoen voor mijn kleinzoon, ik heb wel geen youtubeaccount of instagram, maar doe mee met mijn facebookpagina.

 • Wowowowow hier doe ik zoooooooo super graag aan mee! Papa krijgt van ons (kids en vrouw) een nieuwe fiets voor zijn verjaardag!! De oude is gejat helaas en dus ook de stoeltjes…. hoe gaaf is het als het een fiets wordt met stoeltje zodat hij lekker met onze jongste kan fietsen! Dat zou echt totaal helemaal te gek zijn zeg!! We volgen je op insta en fb en gaan zooooooo hard duimen!!! Dit is echt FANTASTISCH!!!

 • Wat leuk zeg, die toybar, ik ken dit helemaal niet. Ik doe graag mee
  Ik heb geen Facebook of Instagram, maar ik volg wel je youtubekanaal (maar dan met mijn G-mailaccount)

 • Mijn zoontje kan deze zomer voor het eerst mee op de fiets. Dat lijkt mij zo leuk,samen op de fiets. Het mooie zitje zou goed van pas komen

 • Wat en gave prijs! Ik ben hoogzwanger van ons eerste kindje en houd erg van fietsen. Een fietszitje zou hier heel goed terechtkomen! Ik volg je op al je kanalen!

 • Wat een mooi fietsstoeltje.
  Ik doe graag mee om er een te winnen zodat ik mijn kleine neefje ook mee kan nemen op de fiets.

  Ik volg je op youtube (liekeee24), facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld en ik volg je op instagram (liekevv24)

 • Ik ben hier terecht gekomen via een andere blog en wil even zeggen dat ik vind dat je een heel spontane blog hebt met leuke kleurtjes! 😀 Ik doe heel graag mee voor dit mooie stoeltje en ik vind het super dat je zelf verschillende onderdelen kan samenstellen! Ik volg je nu via facebook en instagram.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: