Fietsen met een kleine dreumes in het voorstoeltje, wie houdt er nou niet van. Ik vind het werkelijk heerlijk. Zo’n zingend klein meisje dat voor me uitgaat terwijl ik de wind door mijn haren voel en het zonnetje op mijn huid. Zodra het mooi weer is pak ik de fiets en ga ik een stukje rijden met Mirthe. En Mirthe zelf? Die doet ook niet liever!

Nog héél even voorop!

Zo lang het nog mag en kan houd ik Mirthe graag nog eventjes in het voorstoeltje. Kindjes tot 15 kilogram en/of 3 jaar mogen voorop, in het Qibbel stoeltje dat ik heb. Dat is zo gezellig, want dan zie ik Mirthe genieten! Ze wijst alle dieren aan die ze tegenkomt en ze speelt met het stuurtje op het stoeltje. Ze drukt regelmatig op haar toeter of ze pakt mijn handen vast. Zo fijn! Ik hoop dat het snel weer een beetje mooi weer wordt en dat ik weer wat vaker op de fiets kan stappen.

En het allerleukste is: ik mag één van jullie blij maken met een fietstoeltje van Qibbel. De winnaar mag zelf op de site van Qibbel een voorzitje samenstellen. Compleet met windscherm, bekledingset en ’toybar’. Het stoeltje zelf is er in en witte of in een zwarte variant (zoals die van ons). En doordat het stoeltje leverbaar is met allerlei verschillende kleuren bekledingsets, kun je het helemaal naar eigen smaak maken. De toybar vind ik echt een leuke toevoeging, want dan kan je kleintje zelf lekker meesturen en toeteren. De voetsteuntjes en de riempjes aan het stoeltje zijn helemaal af te stellen, zodat je kindje goed zit.

Dus wil jij kans maken op een prachtig (én superfijn, ik heb er al meer dan een jaar ervaring mee) fietsstoeltje? Doe dan mee aan deze winactie!

  • Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal, en volg me op Facebook en/of Instagram, ieder kanaal wat je volgt zorgt voor een extra winkans.
  • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet, en op welke kanalen je me volgt.
  • Ik zou het heel tof vinden als je het bericht over de winactie op facebook wilt liken/ delen/ reageren!

Doe jij ook mee?! 🙂

Meedoen kan tot en met 7 maart. Daarna krijgt de winnaar een mailtje van mij! (Vul dus een correct e-mailadres in! – dit wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaar heeft bericht ontvangen.