Win | Een superleuk rompertje!

Februari is een beetje een feestmaand op Papaisdeliefste.com, eind februari bestaat mijn blog een jaar namelijk. Eerder deze maand kon je een poster winnen van byBean. Leuk voor op de babykamer bijvoorbeeld. En vandaag start er een nieuwe winactie: nieuwe ronde, nieuwe kansen! Je kunt een heel leuk rompertje winnen.

Amy Verhoeven is een illustrator die (behalve een heleboel andere producten met illustraties) hele leuke spulletjes maakt, voor baby’s en kinderen. Ze maakt bijvoorbeeld kleertjes met illustraties, maar ook bordjes en bekertjes bijvoorbeeld. En dan heb ik het niet over standaard illustraties, je kunt zelf aangeven wat voor illustratie je leuk vindt en welke naam je erbij wilt hebben bijvoorbeeld. Zoals te zien op deze foto:

Kraamcadeautjes Amy Verhoeven

Echt een leuk idee voor een persoonlijk kraamcadeautje vind ik! En het leuke is: Ik mag een rompertje van Amy verloten. Het gaat om het volgende rompertje, superleuk, met katten erop, ik hou ervan!

Romper-Amy-Verhoeven2

Het gaat om een romper in een maat naar keuze. Dus, als je hem leuk vindt, doe gezellig mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is:

  • Hieronder, bij de reacties laten weten dat je meedoet.
  • Het bericht over deze winactie op mijn facebookpagina een ‘vind ik leuk’ te geven.

Reageren kan tot en met maandag. De winnaar krijgt dinsdag 23 februari per mail bericht van mij. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: